hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

my style

New

For første gang på flere uker har jeg hele dagen fri. Mens andre kanskje begynte på skolen i dag, hadde jeg verken skole, jobb eller teater å tenke på. Jeg fant raskt ut at jeg trengte en bytur, rett og slett for å kjøpe det mest nødvendige: en koffert for å reise med til USA. Det ble en knallrød koffert, som etter min mening er alt for liten. Hvordan skal jeg pakke alt jeg trenger; vinterklær, sommerklær, penklær, hverdagsklær, skoleklær osv. for et helt år i en koffert som kun er 75 cm høy? Men den er så stor som jeg får lov til å ha den desverre. Jeg må nok planlegge pakkingen veldig nøye. 

Jeg tok med meg Raggen til byen i dag. Hun begynte ikke på skolen før klokken 18.00 i kveld. Ikke overraskende ble det kjøpt noe utenfor det aller nødvendigste i dag, men det hører med til en veninnebytur. Dessuten er det på sett og vis nødvendig det også. Nye klær gir meg godt humør, hehe. 
Raggen og jeg hadde også planer om å dra på café og drikke kaffe latte, men vi endte selfølgelig opp med wok og en frappuccino på wokaway istedet.  Haha, jenter med planer altså. 


Bukse fra dr. denim// skjerft fra pieces// skjorte fra gina tricot// smykke fra Cubus

Summerneeds

Er jeg den eneste som føler at dette har vært den første ordenlige sommerdagen i sommerferien? Hver eneste dag hvor solen såvidt har stått på himmelen har jeg vært på jobb. Jeg har jobbet veldig mye i sommer, noe jeg egentlig er veldig takknemlig for. Å ha en jobb før man skal til USA og bli der et år er et must! Likevel er det utrolig kjipt å sitte inne på en skobutikk når man ser alle de sommerkledde kundene som skal ha sandaler før de tar turen til stranden, eller lette joggesko før de drar på tur til sommerfjellet. Men i dag var det heldigvis min tur til å nyte sommerværet også, selv om jeg begynte på jobb klokken 15, sto jeg opp klokken 9 og fikk likevel ganske mye sol på kroppen. 

Jeg har også fått gjort unna noen sommerinvisteringer. Sommersalget er ikke til å unngå, og jeg kunne ikke gå forbi en råstilig collagegenser på salg. Jeg tror faktisk jeg har kun en collagegenser fra før av og den er så oversized at jeg egentlig kun bruker den om nettene. Har også gått til innkjøp på sandaler, noe som jeg faktisk ikke hadde til sommeren, og sololje da. hihihi. 


Sandaler fra Eurosko, Piz Buin sololje og genser fra cubus.


New
Genser fra Gina, hettevest fra Carlings.

mine røde sko


E.l.s.k.e.r. dem♥ Jeg tørr nesten ikke bruke dem i frykt for å ødelegge dem.

Lovestones

Dere har kanskje hørt om Love Stones-armbåndene? Jeg har sykt lyst på slike. Jeg tror minstepris er 550 kr, og med min økonomi ser jeg ikke så lyst på at et par av disse blir mine... Smykkene er laget av fargerike halvedelstener. Designerne har blitt insprert av hippiene på 60-tallet, fred, frihet og kjærlighet. Du finner de her: lovestones.com.