hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

desember 2013

iPad


Nei, det var ingen julegave. Denne kjøpte jeg selv på Black Friday. Jeg hadde egentlig aldri tenkt å kjøpe en iPad. Jeg har egentlig aldri følt et spesielt behov for å ha en iPad heller, men plutselig dukket det opp et alt for godt tilbud som en stk. shoppeglad jente ikke kunne si nei takk til. Den kostet 300 dollar på salg, pluss at jeg fikk et gavekort på kjøpet på 100 dollar, så jeg velger å si at iPaden kostet 200 dollar istedet. Det er 1200kr. det!

Jeg angrer overhodet ikke på at jeg kjøpte den! Jeg fikk den tilsendt den 22. desember. Jeg var kjempeivrig, men ventet hele to dager på åpne esken fordi jeg ville spare det magiske øyeblikket når du åpner lokket på esken og hører lyden fra lufttrykket. Haha, jeg håper at alle som har en eller annen form for appleprodukt kjenner igjen øyeblikket. Den kommer til å bli flittig brukt framover. 

Sen julaften

Vår lille sene julaften ble utrolig vellykket. Jeg må innrømme at jeg synes det var veldig rart å flytte første juledag til den 28. istedet. Personlig er jeg veldig opptatt av at tradisjoner skal være som de alltid har vært, spesielt når det kommer til tidspunket, men nå er jeg her for et år og skal følge min vertsfamilie's tradisjoner og det er greit. Jeg vil egentlig veldig gjerne gjøre det på den norske måten, men å gjøre det på den Amerikanske måten har vært en veldig interesant opplevelse det også. 


Stua mi pyntet for jul♥

Reese elsket Maja med en gang hun så henne.


Jeg fikk sååå mye fint i år. Jeg fikk så utrolig mye fint av den amerikanske familien min. Jeg hadde overhodet ikke forventet at du skulle være så gavmilde etter å bare ha kjent meg i 4 måneder. Jeg fikk høytaler, en god del gavekort fra Victoria's Secret, iPad case, parfymer osv. Høyepunktet var likevel teppet som Brandi, vertsøsteren min på en måte, som hun hadde laget selv og skoleskinnjakka. Loveit♥ Jeg vil også si mange tusen takk til venner og familie hjemme i Norge som sendte gaver til meg. Jeg setter så utrolig mye pris på det. Tusen takk!

#utveksling

Timberwolves

På fredag dro vertsfamilien min, Marine og Ludo, Maja og jeg og så på Timberwolves basketballkamp! Det var en julegave fra Marine og Ludo til Peggy og Perry, men jeg og Maja var så heldige å få bli med! Vi hadde kjempegode plasser, nesten helt nede ved banen. Timberwolves vant 120-98 over Washington. 


Perry og Ludo med cheerleaderne 

Jeg har størrelse 6 i herrestørrelse, som tilsvarer 39 altså. 

♥♥♥
#utveksling

Min Amerikanske jul

Jeg merker godt at jeg er i Minnesota, for her er det mange som har tatt med seg norske juletradisjoner. Peggy kom hjem fra butikken på fredag og hadde kjøpt Kringle og kromkake. Vi har også lefse i kjøleskapet og et vennepar av vertsforeldrene mine kom innom med rosetter. På morgenen den 24. skypet jeg med familien min som satt hjemme og nettopp hadde spist ribbe og skulle til å åpne julegavene sine. Jeg åpnet også julegavene jeg fikk av dem samtidig som de åpnet sine. Det er litt trist at jeg ikke feirer jul med dem i år, men selvfølgelig er jeg veldig glad for at Peggy og Perry lar meg feire jul sammen med dem på den Amerikanske måten. 
Rundt 3-tiden dro vi til kirken, og etter det hadde vi ugly sweater christmas til Grandma Jane. Alle the Olsons var der, og det var en av de festligste middagene jeg har vært med på! Vi hadde også secret santa, så jeg fikk noen få gaver julaften også.

Ellers har vi utsatt julen til i dag fordi vi ventet på Marine og Ludo som kommer fra Frankrike. De kom  på torsdag samtidig som jeg fikk besøk av min kjære venn Maja som er utvekslingsstudent i Nevada. Vertfamilien hennes dro til Minnesota for å besøke slekninger, og da kan Maja være her sammen med oss ♥ 

Om 2 og en halv time skal vi åpne julegavene våre, og jeg gleder meg som et lite barn, haha! 


Før kirken på julaften. Jeg lot julebrillene mine være igjen hjemme da. 

Meg og DaddyO

Min fantastiske familie ♥ Legg merke til Travis's ugly sweater. Det er han i front, haha! 


Julepynting

Her i Minnesota har vi allerede begynt å pynte til jul. Dette er mye tidligere enn det jeg er vant til hjemme, men selvfølgelig er det kjempekoselig! Jeg, Peggy og Reese dekorerte juletreet på søndag imens vi hørte på julemusikk ♥ Likevel er vi langt fra ferdig. Amerikanere pynter ganske mye! Når jeg kommer hjem fra trening i morgen kommer hele huset til å være stappfullt av julepynt. Det gleder jeg meg til! 


Jeg tok bilde av juletreet og Reese kom bort til meg og sa: ''Mette, do you know what would be prettier? Me in front of the christmas tree!'' Haha!#utveksling

Bye november, hey desember!

Jeg har hatt en hysterisk morsom november! Jeg har fått oppleve høst i Minnesota, og jeg kan virkelig ikke vente med å oppleve Amerikansk jul. Tenk at det bare er 24 dager igjen!!
Jeg har samlet sammen bilder fra iPhonen fra hele november bare for å oppsummere hvor fin denne måneden har vært.  


1.  Happyface 2. Full score på mattetesten, noe som jeg var utrolig fornøyd med, pluss at jeg fikk 6 bonuspoeng. 3. Jeg var på skolekorets konsert. Mange av vennene mine synger. 4. Ceci fra Barcelona fant denne skjorta på Mall of America. Du kan se hun er fornøyd! 

5. Lunsj med jentene på MOA 6. Lazyday 7. Etter cross country var over begynte jeg og Ina å trene på fitness senteret. 8. ♥

9. High Fashion etter trening kan man si.... 10. Caleb er den mest hysteriske personen rundt her. Jeg ler til jeg griner nesten hver gang jeg snakker med han. Her låner han mine solbriller. 11. Ina og jeg matcher på skolen. 12. Fikk pakke både fra mamma og bestemor denne måneden! Det er så koselig!! 

#utveksling

Thanksgiving & Black Friday

På torsdag var det thanksgiving! Vertsforeldrenene mine hadde invitert 34 familiemedlemmer hjem til oss. Folk begynte allerede å komme i 10-tiden, men vi spiste ikke det første måltidet før i 12-tiden. Det var sååå mye mat og det smakte utrolig godt! Vi hadde også måltid nummer to i 4-5 tiden. Thanksgiving minner meg litt om jul, bare uten julepynten, julesangene og gavene. Jeg liker den gode stemningen som er der når så mange fra familien spiser middag sammen og har det morsomt! Senere på kvelden dro jeg, Ciarra, Conor, Lexi og Brock (Alle er kusiner og fettere på samme alder som meg.) til Walmart fordi de hadde allerede begynt med Black Friday-salget. Det var helt villt hvor mange folk som var der. Det var køer over alt, til og med til varene. Vi var inne der for flere timer, ikke fordi vi shoppet så mye, men fordi det var vanskelig å komme seg fra sted til sted. Jeg hadde ikke planer om å kjøpe noe som helst, rett og slett fordi jeg er veldig utålmodig og hater å stå i kø. Jeg kjøpte noe likevel. Jeg endte opp med en iPad mini for 300 dollar med et gavekort på 100 dollar i tillegg. Så jeg fikk den så og si for 1200 kr. Da jeg kom hjem var jeg utrolig sliten, sikkert på grunn av folkemengden og summingen fra walmart. Jeg kan ikke fatte og begripe at Amerikanere kan være ute og shoppe i en slik folkemengde hele natta. Jeez!!Jeg dro i stedet til Mankato fredag formiddag. Jeg fryktet kanskje at det skulle være ganske fullt på det kjøpesenteret, men det var faktisk ikke så ille. Jeg sto ikke i kø i mer enn 10 minutter på det lengste, og jeg fikk kjøpt alt jeg skulle kjøpe. Jeg ble faktisk ferdig med alle gavene som skal sendes til Norge!

#utveksling