hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

november 2013

Chicago

Nå er det mer enn en måned siden jeg dro til Chicago med Ina og våre vertsmødre. Det var en hysterisk morsom ferie, og jeg fikk se utrolig mye! Jeg så Willis tower, the big bean, navy pier og selvfølgelig fikk jeg shoppet mye! Det var jo i hovedsak derfor vi dro dit vil jeg tro. Jeg håper jeg kan reise med den samme gjengen igjen senere også. Elsker den gjengen ♥
Åh, jeg har så lyst til å dra til Chicago en gang til! 

#utveksling #USA #Chicago 

Intervju med studereiutlandet.com

Hey friendz! Jeg har blitt intervjuet av studereiutlandet.com! Du kan lese hele intervjuet her. 


Noen få bilder fra oppholdet mitt hittil: 1: Ina og jeg før cornation i homecoming week. 2. Jeg hadde på meg Conor's amerikanske fotballskjorte på homecoming. 3. Jeg og Quinn etter fotballkamp. 4. Meg, Ina, Rena, Ciarra og Hayley ser på guttenes fotballkamp. 5. Chicago ♥ 6. Jeg delte ut godteri til vennene mine på Halloween! 

#utveksling

Ferie!!!

Det er to dager igjen til thanksgiving og vi har fått fri!! For første gang siden jeg begynte på high school har jeg ferie i tre dager. Gleder meg veldig mye til å feire thankgiving, og til black friday! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og tatt en laaang dusj. Jeg har løpt ca. 40 minutter på 3D-mølle i dag + styrke og tøying. Jeg føler jeg må trene hver dag når jeg er her. Amerikanere er kjent for å ikke spise spesielt sunt. Familien min er heldivis veldig bevisste på hva de spiser, men synet på hva som er sunt og ikke er likevel helt annerledes. Jeg og Ina hadde en diskusjon med tre wrestling-gutter i dag da vi dro til subway for å spise lunsj. De bør spise sunt fordi de absolutt ikke kan gå opp en vektklasse i wrestling, og vi påpekte at hvitt brød ikke er bra for dem. De sa at det brødet jeg og Ina spiste var mer usunt fordi det var brunere og hadde mer kalorier. Amerikanere ass! 

#utveksling

Lever livet

Mange spør meg hvordan jeg har det. Svaret er kort og enkelt: Aldri hatt det bedre! 
Jeg føler meg som verdens heldigste utvekslingsstudent for øyeblikket. Jeg har alt jeg kan ønske meg; en fantastisk vertsfamilie som jeg går veldig godt overens med og som jeg kan fortelle alt til, masse venner rundt meg, en herlig skole og venner og familie hjemme i Norge som tenker på meg ♥

Noen spurte meg for veldig lenge siden om jeg var modell i USA også. Nei, det er jeg ikke. Jeg har bare vært hos en fotograf to ganger fordi vertsmor ville ha bilder til å sette i rammer osv. Fotografen spurte meg om jeg ville hjelpe henne med å teste ut forskjellige ting, men for å være helt ærlig tror jeg ikke at det blir så mye av det egentlig. _Stacy Haase

Nå er det er søndagskveld her i Minnesota, så nå skal jeg bare pakke treningsklær til i morgen før jeg sier god natt. Jeg har bare to dager skole kommende uke fordi på torsdag er det thanksgiving!! Jeg gleder meg masse!

#utveksling 

how country feels


Bilder fra fotograferingen med Stacy Haase
#utveksling

Huntin'

Jeg var nettopp ferdig med en bitteliten fotograferingsrunde med en fotograf som heter Stacy, da vertsfar plutselig sa: ''Wanna go huntin'?'' Jeg har lenge hatt lyst til å være med på jakt så jeg bare: ''Can I?' Så da var det bare å vrenge av seg trange jeans fra fotograferingen og ha på meg 3 lag på beina i stedet; joggetights, sweatpants og regnbukse. På overkroppen pakket jeg meg inn i under armour, min norske mariusgenser ♥ og vinterjakken som jeg nettopp fikk i posten. I tillegg mått jeg ha på meg en oransje hettegenser over. Jeg følte meg som en smålubben appelsin. 

Jeg satt ute og ventet i ca. en og en halv time uten å se noen ting. Jeg kunne ikke snakke heller, så jeg syntes det var grusomt kjedelig. Helt til slutt dukket det opp tre rådyr, men de var alt for langt unna til at vertsfar kunne skyte dem. Jeg håper jeg kan være med en gang de treffer et rådyr. Would be awesome! Senere dro vi over til Danielle og Travis's hus. Vi fikk kakao og spiste middag der. Koselig ♥


Det er så gøy å være liksom-tante ♥ 

#utveksling 

Lately

De to siste ukene har vært stress! Den siste dagen i det første semesteret var på torsdag, så det forklarer nok hvorfor. Alle lærerne finner ut av at de egentlig ligger litt langt bak, og plutselig har du haugevis med lekser og prøver. Jeg kjenner det er godt å ha fri i dag og vite at når jeg begynner på mandag er det litt som å begynne med blanke ark. 

På søndag fikk jeg skyte med et eller annet skytevåpen jeg overhodet ikke vet hva kalles. Det var ganske kult. Jeg følte meg ganske pingle til å begynne med, men det var kjempegøy! Jeg skøyt forferdelig dårlig da... Og det gjorde ikke vondt heller -bare litt. 


Vi hadde familiemiddag på søndag, med noen av vertssøskenbarnene mine, vertsbestemor og vertstantebarnene mine. Jeg har virkelig verdens beste familie rundt meg. Det akkurat som om jeg er en del av familien deres og alltid har vært det. Jeg føler meg hjemme her ♥Barnebarnene til vertsforeldrene mine. De er så søte ♥ Reese ville så gjerne prøve på seg homecoming-kjolen min!

I går var jeg på Cross Country Banquet i kirken. Vi spiste god mat og treneren holdt en tale for absolutt alle i cross country teamet. Det er så trist at jeg ikke skal løpe med dem mere. Det har vært en fantastisk sen-sommer og høst med den gjengen! Kommer til å savne dem masse. 

LML ♥

#utveksling #highschoolyearabroad #USA

Halloween

USA er kjent for å gjøre en stor greie ut av det meste, og for første gang i mitt liv fikk jeg være med på å feire amerikansk Halloween. Peggy begynte allerede å dekorere huset med løv og gresskar i begynnelsen av oktober. 

På selve Halloween hadde Peggy laget små godteriposer som jeg kunne dele ut til venner på skolen. Haha, vertsmoren min er bare verdens søteste. Godteriposene ble ganske populære. De forvant før jeg rakk å ta noen selv, men det gjør ingenting fordi jeg ikke er en stor fan av rød lakris og kjærlighet på pinne uansett. 
Lærerne gjør skoledagen mye mer avslappende. De gjør ikke ting så veldig seriøst. Vi ser halloween-filmer og spiser godteri osv. Elsker high school altså ♥ Noen kler seg ut på skolen. Så en i one-piece-alienkostyme og en i et m&m-kostyme. Hvorfor gjør ikke nordmenn dette? 
Tidlig på kvelden fikk jeg besøk av Tinkerbell og Minnie Mouse, mine vertsnieser. De er så søte at det er umulig å gjøre noe annet enn å smile!


♥♥♥

Senere på kvelden hadde jeg planer om å dra ut med en vennegjeng for å sjekke ut forlatte og hjemsøkte hus rundt om kring i Blue Earth. Jeg hoppen inn i en bil med 4 andre jenter pluss Mathew, men jeg endte opp på Jack's gård med han, Mike og Conor i stedet. Jeg skulle bare skifte bil senere fordi vi ble for mange, og vips var det noe som fristet mer enn å besøke gamle, råtne hus. Det var sykt gøy da. Jeg kom hjem med soyabønner i UGG'sene mine fordi Mike tok en truck og heiset meg opp med den, og jeg måtte hoppe ned i en haug med fuktige soyabønner. Det var en interessant Halloween for å si det sånn! 

#utveksling #highschoolyearabroad #USA #halloween

My Norwegian Life

Her i USA har jeg et fag som heter Digital Media. Det går mye ut på design og film, og jeg digger det! Jeg har interesse for film og foto, og det er faktisk rart at jeg egentlig ikke tenkte å ha dette faget i det hele tatt til å begynne med. Jeg måtte bytte fra fysikk til Digital Media, noe som jeg egentlig syntest var litt trist i begynnelsen. Jeg angrer ikke noe i det hele tatt i dette øyeblikk. Det er synd at i slutten av neste uke er jeg ferdig med dette faget for godt. Selv om jeg kunne mye av det jeg lærte fra før, har det vært en utrolig morsom klasse å være i! 

Det siste prosjektet jeg hadde var å lage slideshow av hvilket som helst tema jeg ville. Jeg valge ''My Norwegian Life'', og det er rett og slett fordi jeg ville vise mine klassekamerater hvordan det er i Norge. Jeg har blitt så mye mer stolt over mitt eget land etter jeg dro, og jeg vil vise det frem til alle! Jeg hadde masse bilder fra Norge fra før. Mange brukte flere dager bare på å samle bilder og redigere, men jeg ble ferdig på en dag. Jeg tenkte kanskje dere ville se den, so here u go! 

#utveklsing #highschoolyearabroad #USA