hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

november 2012

Frågor

Hvor ofte er du på shoots?
I det siste har det vært ca. 2 ganger i måneden, men det kommer helt an på. Det er stort sett bare studenter som tar bildene, og da er det mest i perioder når de får store oppgaver. 

Hva skal du gjøre etter videregående?
Jeg vet ikke. Jeg har ikke peiling i det hele tatt. De eneste framtidsplanene jeg har nå er  ta et utveklingsår i USA og ellers reise mye. Men hvis jeg hadde vært ferdig med vidregående nå hadde jeg sikkert valgt å begynne på ingeniørstudiet, kjemistudiet (eller et annet naturfagrelatert fag), historie eller matte. Ja, jeg er en realfagsperson. 

Når du er med i Trend Models, føler du tvang til å trene og holde deg ved like?
Jeg kan ikke akkurat legge på meg 10 kg hvis jeg skal fortsette å være med i byrået, men jeg kjenner ikke noe press. Jeg trener ikke mer enn jeg gjorde før jeg begynte der. Det er heller andre ting som motiverer meg til å trene enn Trend.  


Dette bildet er tatt av fotograf Kari-Anne Toth

Er det noe du lurer på?when nothing goes right, go left


Then...


Da vi dro til byen med den gamle klassen. Savner dem egentlig ganske mye....

Da jeg fikk vite at søknadden min til USA ble godkjent. Vil veldig gjerne dra, men vil også veldig gjerne bli. Men jeg skal dra. 

Spania ♥ Savner varmen. 


London. Gjett om jeg skal tilbake dit da!? What a wonderful place! Vi var der like før OL i år. Jeg må si at det var ganske fullt overalt egentlig. 

Wihi, kjøpte denne i Rhodos i september. Den henger over sengen min. Loveit. 

Gud. for en flott sommer det har vært. Begynner nesten å grine når jeg tenker på det.

This weeks questions

Føler du at du er mye finere en alle andre fordi du er med i et modellbyrå?
Haha, selvfølgelig ikke. Slik som det er i Trondheim, betyr det ikke så mye om du er pen eller ikke. Det handler mest om at du er fotogen, og egner deg foran et kamera. 

Hvor jobber du?
Jeg jobber på eurosko. Er det noe du lurer på? Spør, spør!

Mimring

Jeg hadde verdens beste sommer i år!

stay weird

Titanic-ish


Fotograf: Heidi Jensen
Stylist: Kristine
Bildene er tatt for noen uker siden.  

Fyfader, det var iskaldt å ta disse bildene. Jeg sto på dekket  på ferga i en time i den kjolen. Brr!

Long time no see
Jeg har aldri hatt en så fullbooket timeplan som nå for tiden. I det siste har jeg vært på jobb nesten hver eneste dag, og hvis ikke har jeg vært på swingkurs eller foto-oppdrag. Jeg føler meg helt utkjørt når jeg kommer hjem. Jeg kjenner også på følelsen av å ikke strekke til. Jeg tar på meg alt for mye oppdrag enn det jeg egentlig har tid til, og jeg har vært ute i siste liten angående skole også. 

Heldigvis har jeg fått lettet litt på skuldrene nå. Jeg har fått gjort unna store prøver og framføringer som har tynget på skuldrene i det siste, og nå føler jeg meg 1000 kg lettere. Før var jeg veldig flink til å få gjort unna skolearbeid så tidlig som mulig, og jeg har satt meg et mål om å greie det samme nå også. 

Akkurat i dag fikk jeg fri fra jobb. Butikken er under oppussing, og siden håndverkere styrer på, og det er lite å gjøre med det akkurat nå, drar jeg like gjerne hjem. Så nå tar jeg meg tid til å gi dere en liten oppdatering på hvordan ting står til akkurat nå, før jeg fortsetter med naturfagleksene. Hvordan står det til med dere?