hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

oktober 2013

Chi-town

Sorry! Jeg blogger fra iPhone nå fordi jeg må gå ned i lobbyen for å få Internett, Hehe.
Jeg stortrives i Chicago! For øyeblikket ligger jeg og Ina på hotellrommet helt utslått etter en hel dag med shopping. Jeg har shoppet så mye i helgen, at jeg nå må roe ned pengebruken for en god stund fremover! Det var verdt det da. Hadde virkelig nesten ingen klær, og da mener jeg nesten ingen! Jeg reiste bare med en koffert vet dere. Kjøpte så mye fint. Jeg kan ikke vente med å bruke det.
Vi dro også ned til Navy Pier i kveld. Vi tok pariserhjulet og fikk se den fine utsikten mot downtown Chicago!

Roadtrip to Chicago

Hei Norge!
For øyeblikket sitter jeg og Ina i en seng her i utkanten av Chicago og bare slapper av etter en gangske så lang roadtrip. For øyeblikket sover vi hos tanten til Micelle. Jeg har egentlig aldri hatt gode erfaringer med roadtrips, men i USA elsker jeg det! Det har vært den morsomste roadtrippen ever! Jeg har ledd så utrolig mye gjennom hele turen at jeg fortsatt har vondt i magen! Det er bare så utrolig mange rare tema som kommer opp når det bare er Peggy, Michelle, Ina og jeg som er på tur, haha! 
På vei hit kjørte vi gjennom Wisconsin før vi kom til Illinois, og vi måtte selfølgelig ta noen bilder av veiskiltene når vi kom inn i de nye statene. Trærne vi så når vi kjørte gjennom Wisconsin var så vakre. Jeg elsker høstfargene ♥
Nå har jeg altså vært i 5 av 50 stater i USA, og flere skal det bli! Michelle, Ina, meg og Peggy ♥


I morgen tidlig drar vi inn til sentrale Chicago. Vi satser på å være skikkelig turister i morgen. Det som jeg gleder meg aller mest til er nok å se den store bønnen. Haha, jeg digger den! På lørdag skal vi shoppe, og jeg skal fylle opp hele bilen med klær. Jeg har virkelig ingen ting her, haha! 

BEA vs. Fairmont

Yeeey! Endelig har jeg tid til å lage et innlegg for dere! Jeg får høre fra venner og familie at jeg må begynne å blogge igjen. Uff, jeg er egentlig alt for dårlig på å holde kontakt med de der hjemme. Jeg bør bli mye bedre! 
Her i Blue Earth har høsten kommet. Alle trærne er gule og røde og det er så fint! Det er fortsatt ganske varmt ute, den siste uka har temperaturen variert mellom 20 og 26 grader, noe som er veldig uvant ettersom det er oktober! Jeg skal nyte temperaturen så lenge den varer. Vertsmor har også dekorert hele huset med gresskar og alle høstens farger. Jeg synes hun har pyntet veldig mye, men hun sier bare at jeg må vente til jul. Haha, amerikanere altså! And guess what!! Jeg la merke til at jeg har begynt å drømme på engelsk! 

I går kveld var den store fotballkampen mot Fairmont. Fairmont og Blue Earth er store rivaler, og det betyr så mye for guttene å vinne mot dem. Kampen i går var også ekstra spesiell ettersom Ina sang nasjonalsangen før kampen, jeg og hun skulle ta bilder for yearbook og det var den siste hjemmekampen for denne sesongen. Vi jentene kledde oss opp i camo, ropte og sang masse! Desverre tapte de kampen. Stakkars gutter! De hadde så høye ambisjoner i år ettersom de vant state i fjor. Heldigvis er de ikke ute enda! 


Ciarra, Hayley, Nicole og meg ♥
Og jeg lover at jeg skal blogge om turen min til Sør-Dakota, homecoming og Blue Earth senere! I ettermiddag skal jeg med en gjeng andre venner til valley scare. Det blir sykt! Jeg elsker rollercoasters og lignende! Iiiiihh!