hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

oktober 2012

Jobbuke

Det har vært ei ganske intens uke. Begynte å jobbe på den lokale skobutikken på tirsdag, og siden da har jeg jobbet hver eneste dag. Nå tror jeg at jeg tar meg en velfortjent powernap. S n a k k e s!
Studiobilder


ST-life

  • Det har ikke vært en eneste dag de siste ukene hvor jeg ikke har gjort lekser.
  • Jeg har det sykt gøy på skolen når vi har fri fra timene. Mattetimene er også sykt morsomme forresten.
  • Jeg har fått meg jobb på Eurosko i Rissa.
  • I dag ble jeg angrepet av Erlend og Aksel og de kastet vann på meg og tegnet på meg med penn i ansiktet.
  • I går var jeg på photoshoot igjen. Like gøy hver gang.


Les bloggen til Håkon her.

Jonas og HenrikRutinert


Dette gjør jeg alltid når jeg kommer hjem fra skolen: Lager meg varmt vann med sitron og sukker i. Før brukte jeg å drikke te, men er egentlig ikke så veldig glad i det. Jeg drakk det mest fordi jeg ikke greier å konsentrere meg om leksene hvis jeg ikke har noe varmt å drikke av, eller noe godt å spise på. Jeg prøver så godt jeg kan med å holde meg unna den der spisingen, og da jeg fant ut hvor utrolig godt det er å drikke sitronvann ble jeg helt hekta.

Uansett, jeg har ikke bare drukket sitronvann og gjort leksene i dag. Jeg har også løpt meg en tur. Jeg har faktisk begynt å gjøre det litt oftere i det siste. Stolt!

mine røde sko


E.l.s.k.e.r. dem♥ Jeg tørr nesten ikke bruke dem i frykt for å ødelegge dem.

Sepiamandag
Det er mandag!!! Det betyr at jeg har hatt en utrolig rolig skoledag. Jeg har jo nesten halve dagen fri. Digg, digg, digg! Dessuten har vi to timer matte og to timer naturfag i dag. Herregud, jeg føler meg så sær som elsker å ha de fagene der. Liker mattetimene kanskje mest fordi de er så koselige, og jeg ler sykt mye der. Naturfag liker jeg mest pga. at faget interesser meg mye. Dagen i dag blir brukt til å drikke te, gjøre geografioppaven min ferdig og kanskje trene litt. Takk gud for at mandager er rolige.

Tidenes høstferie

Jeg fryktet at jeg bare skulle få to dager høstferie i år, ettersom jeg begynte på vidregående i høst, men slik ble det ikke. Det er jeg vanvittig glad for akkurat nå, fordi denne høstferien har vært helt konge!

Jeg tilbrakte den første helga på Oppdal, der det blant annet var tivoli. Hvordan kan man unngå deeeet??? På mandagskvelden fikk jeg besøk av Raggen, Jonas og Henrik, noe som resulterte i et veldig saklig gjesteinnlegg fra gutta boys. Vi mekket oss også nattmat, altså tacokjøttboller og pasta, som forresten var himmelske. På tirsdag dro jeg og en jentegjeng bestående av Raggen, SIlje og Kættis. Vi spiste to gourmemiddager på hytta. Serriøst, tror aldri jeg har spist så god mat på lenge! Etter hytteturen har det også blitt en god del vennekvelder. Jeg kan blant annet nevne ''peiskvelden'' min. Jeg fyrte egentlig ikke opp i peisen, og derfor ble det egentlig kun en vanlig vennekveld med reker og snacks. Det har vært en digg høstferie!


♥♥♥

Høstferie-update

ragnhildre.blogg.no

Jeg har ikke blitt sittende hjemme alene en eneste kveld denne høstferien. Jeg har vært på Oppdal, vært på hytta, vært hjemme hos venner og invitert venner hjem til meg. Det er sinnsykt trist at høstferien snart er ferdig. Jeg har hatt det så utrolig gøy! Håper dere har hatt en like bra høstferie som jeg har hatt.

09.10.2012

Walla! Henrik og Jonas her! I dag har vi vært på banen og spilt fotball sammen med Alex og Oskar. Etterpå dro vi hjem til Henrik, og spiste taco som de über stygge søskenene til Henrik og spilte FIFA13. Henrik vant kampen! ♥♥♥

Når klokken nærmet seg 6, gikk turen ned til REMA 1000, der møtte vi to rare jenter. De kidnappet oss, og dro oss med ut til et øde sted. I ettertid har vi funnet ut at det heter Nøst. Det har seg slik at Mette og Raggen nok hadde overvurdert sin egen styrke. Etter hvert tok vi kontroll over Mette's place. Vi så en film, og spiste kjøttboller og pasta. 

Vi vil også benytte denne muligheten til å hedre Mette for den gode vennen hun er. Hun er virkelig ikke så værst! Se på denne herlige trioen! ♥

SRaggen, my best friend

Også kjent som Raggen Klissi, Slitza, Rashan, fotografen og Ragnhild.

Hvor mange er det egentlig som har hatt den samme bestevennen gjennom hele livet? Jeg vet av så utrolig mange som har byttet bestevenner flere ganger gjennom ungdomstiden. Jeg og Raggen derimot, har vært nære hele tiden. Vi har egentlig ganske god flaks med tanke på at vi kunne bodd på helt forskjellige steder, hatt helt forskjellige interesser, snakket forskjellig språk osv. Men vi er altså så heldige at vi begge er oppvokst i Rissa, vi interesserer oss stort sett for det samme og har de samme meningene, vi forstår hverandre bedre enn noen andre. Det føles litt sært å si det, men det føles liksom litt som om det var meningen at vi skulle være bestevenner.

Hva skulle jeg egentlig gjort uten Raggen? Hver gang jeg blir alene er hun der. Hver gang jeg kjeder meg er hun der. Hver gang jeg trenger noen å prate med er hun der mer enn noen andre. Jeg tenker også på hvor ensom jeg kunne ha vært om jeg ikke hadde henne. Jeg skal nok nevne at jeg også har mange flere gode venner, ja til og med flere bestevenner, men jeg står ekstra nært Ragnhild. Vi har gjort utrolig mye rart sammen som vi nå kan le av i ettertid. Jeg kan kødde og tulle så mye med Raggen uten at det gjør så mye. Jeg kan blant annet nevne da jeg satte fast foten min i håret hennes, eller når jeg surrer henne inn i skjerf, ødelegger håfrisyren osv. Jeg kan nesten skrive en hel bok om ting vi har gjort sammen. Jeg kunne forresten skrevet dette innlegget i flere dager også, men jeg slutter av med å si at jeg er utrolig stolt over å få lov til å være hennes bestevenn. Ubeskrivelig stolt!


Jeg avslutter med et litt utradisjonelt bestevennbilde. Glad i deg ♥

Oktober-inspirasjon
Ulver, vulkaner, eventyr og dagdrømming. Elsker det!

Svar på spørsmål fra dere

Du har veldig fint hår. Har du spart lenge? Farger du det?
Takktakk! Jeg har ikke spart så veldig lenge. Kun et halvannet år. Jeg husker jeg klipte det til litt over skuldrene. Jeg har også stusset det to ganger i året. Jeg synes rett og slett det er ekkelt med slitte tupper, og klipper av heller litt mer enn for lite. Hvis jeg klipper av for lite er det nesten ikke noe poeng med frisørtimen heller.
Jeg har aldri farget håret, og har ikke planer om å gjøre det heller. Før kunne jeg ikke fordra den rød-brun-blonde hårfargen min, men nå elsker jeg den nesten. Rett og slett fordi den får meg til å føle meg unik.

Hvor mye får du (sånn ca.) for en modelljobb?
Absolutt ingenting. Jeg får bare bildene, som jeg kan bruke til akkurat det jeg vil. Jeg startet bare for litt mer en et halvt år siden, så jeg forventer ikke noe heller.

Trener du?
Jeg trener litt. Jeg løper en runde på 5 km ca. en gang i uken. Jeg har hatt planer om å løpe oftere, men har rett og slett ikke hatt tid i det siste. Jeg driver også med turn en gang i uken. Ellers er jeg med på breddeidrett på skolen, så da blir det nok en del forskjellige treningsøkter fremover. Har også planer om å starte på treningsstudio i denne vinteren også.

NÅR KOMMER INNLEGGET OM MEG DA, KJÆRE FRØKEN??
Det kommer når jeg får tid, kjære frøken!!!

Topp 5 blogger?
Den var vanskelig! Jeg leser nesten ingen blogger. Jeg blir bare demotivert og deprimert rett og slett. Synes at de fleste blogger er så overfaldiske og at det bare er sminke og mote som er det viktigste her i verden. Jeg mener ikke at det er galt å blogge om sminke og mote. Jeg gjør jo det selv av og til, men altså; det finnes grenser! Jeg skal likevel prøve å sette opp en liste:

  1. maddepaddee
  2. mne
  3. marenviks
  4. ragnhildre (seff leser jeg bestisens blogg)
  5. licela

Er det noe du lurer på?

overthinking

Jeg er glad det er mandag i dag. Det er faktisk en av mine favorittdager, og det er nok på grunn av at jeg har fri halve skoledagen, og at jeg føler at mandager gir meg en mulighet til å begynne helt på nytt. Likevel har jeg alt for mye å tenke på. Som de fleste faste følgere av bloggen min kanskje vet, drar jeg mest sannsynlig til USA neste år. Søknadden har blitt sendt til USA nå, og jeg kan vente meg svar fra en vertsfamilie enten etter jul eller før sommerferien. Jeg er så sinnsykt nysgjerrig på hvordan familien min kommer til å bli. En annen ting å tenke på før det året er penger. Jeg må betale alt selv, og jeg vil jo ha noen av sparepengene mine til senere i livet også. Det er bare en ting å gjøre: Jobbe, jobbe, jobbe!