hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

oktober 2011

Søndag

Det er søndagskveld og jeg utgir meg for å være sunnere enn jeg egentlig er. I morgen er det skrivedag i norsk, og etter skolen er det revyøving fra tre til åtte. Jeg kjenner dette kommer til å bli en travel uke. Forever youngcanon eos 550d// photoscape

More photos from Kari-Anne Toth

Jeg fikk tilsendt flere bilder fra da jeg tok bilder hos fotograf sammen med vennegjengen. Wanna take a look?Hva synes du om bildene?

Autumn

Nå er jeg lei av høstfarger. Jeg vil ha snø. 

How am i supposed to breathe with no air?

Himmelen var helt nydelig klokken fem i går tidlig. Jeg våknet av lyset på rommet mitt var helt rødt, og jeg kunne ikke la være å gå ut for å ta bilder. Jeg gikk nesten i søvne. Bildet er ikke redigerte bortsett fra selve beskjæringen.


canon eos 550d// bittelitt photoscape


Barcelona

Akkurat nå er jeg grønn av misunnelse fordi pappa er på vei til Barcelona på firmareise. Jeg skulle mer enn gjerne vært med han dit i dag. Jeg savner sommeren noe grusomt, og det hadde vært veldig fint å kunne oppleve litt sommer i ei uke til. Slik blir det nok ikke. Nei, jeg skal sitte her i iskalde bondeland og vente på at vannet fryser og haggelskura kommer. Sol, lange strender, oppleve ett helt nytt sted, vakre og spesielle bygninger, til og med å sitte på flyet frister mer en dette!

Jeg tror foresten det kunne vært en mulighet til å teste spansk-kunnskapene mine om jeg hadde blitt med. De snakker for det meste katalansk i Barcelona, men alle kan spansk, så de forstår meg nok hvis jeg spør om noe. Jeg har hørt så mye fint om Barcelona, og du får alt på ett sted. Strender, vakre bygninger, historie og shopping. Gud, jeg lengter etter Barcelona. Jeg må nok vente noen år til før jeg reiser dit... Kos deg i Barcelona fattern!

Still getting butterflies every once in a while.


canon eos 550d// photoscape

.canon eos 550d// photoscape

BFF's på fotografering


 ♥Andrea och Dennis