hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

september 2010

Follow

Facebook

♥ Instagram: @metterostad

vsco

weheartit

Pinterest

♥ Bloglovin:

bloglovin

 
 

Om bloggen

Hei til deg, og takk for at du klikker deg innom bloggen min! 

Dette er bloggen til Mette Rostad, ei jente på 20 år som bare synes det er gøy å dele bilder og skrive om mine hverdagslige og de små, unike opplevelsene mine. Ja, ihvertfall er de unike for meg. Jeg elsker å reise, gå på tur og oppleve nye ting. Jeg har stor tro på at å stadig lære nye ting gir masse livsglede, og jeg vil tro at bloggen kan gjenspeile noe av dette. 

Denne bloggen har handlet om så mangt. Fra da jeg begynte å blogge på ungdomsskolen var VOE det store forbildet og jeg delte alt mulig rart fra hvem jeg hadde på overnattingsbesøk til hva jeg hadde kjøpt på HM. Spennende. Skoleåret 2013-14 tilbrakte jeg på utveksling til Minnesota, USA. For meg var det et lite vendepunkt i livet mitt der jeg fikk impulser fra andre steder enn lille Rissa, ei lita bygd på utsiden av Trondheim, hvor jeg har vært hele livet. Lysten på å reise å oppleve fikk jeg etter året mitt i USA. Dere kan jo klikke dere innom kategoriene mine her på bloggen om dere vil lese mer. 

Skoleåret 2015-16 dro jeg til selveste Finnmark for å gå på folkehøgskole. Friluftsliv ble noe jeg fikk stor glede av, men mest av alt var det alt det sosiale som gjorde skoleåret til et fantastisk flott og minnerikt år som jeg vil huske for resten av livet.

Nå til høsten begynner jeg på NTNU i Trondheim. Jeg kommer ikke til å blogge veldig mye, men jeg liker å dele mine opplevelser her inne, og det vil nok dukke opp et par innlegg om hybellivet, studiene og andre aktiviteter jeg driver med utenom. Jeg gleder meg til det som kommer og det jeg kan dele med dere framover!