hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

august 2015

Øytun Folkehøgskole

Jeg tror jeg har kommet til min egen lille himmel


Det hadde aldri falt meg inn tidligere at jeg skulle søke friluftsfolkehøgskole. Familien min har dratt meg ut på tur før, og da har jeg vært i både godt og dårlig humør. Interessen for friluftsliv dukket ikke opp før det siste året. Uten særlig mye undring søkte jeg på Øytun Folkehøgskole. Nå sitter jeg her på internatrommet mitt og angrer ikke et sekund på det raske valget jeg tok. 

Pappa ble villig med på å kjøre hele veien fra Fosen og helt opp nord. Han er så snill. Det tar nesten et døgn! Så i går ettermiddag sa jeg farvel til min snille pappa, som nå er på vei sørover igjen, og startet mitt eget lille eventyr her oppe. Jeg har møtt så mange trivelige mennesker, og jeg gleder meg virkelig til å starte på ordentlig! Vi hadde nettopp åpningskveld her på tunet, og det ble vist et slideshow med fantastiske bilder som er tatt av elever her på Alta. Jeg er overhveldet og har så mye å se fram til. 

Så nå har jeg plukket opp tråden fra da jeg sluttet å blogge for en stund siden. Jeg tenkte at det kanskje kan være fint å ha et sted å fortelle om alt det (forhåpentligvis) fine jeg får oppleve her. Det vil ikke bli mye blogging, for det får jeg nok ikke tid til. Men jeg gleder meg masse til å dele mine minner med dere og meg selv slik at jeg kan se tilbake på dem senere.