hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

august 2011

Oslo memories

Siden jeg er i Oslo akkurat nå, kan jeg vel blogge om fjordårets Oslotur også. Denne Osloturen må være noen av de beste sommerminnene jeg har sammen med familie og venner.  Siden jeg har en far som er ganske interessert i samfunn historie ble det en del turer innom et par museer. Jeg kan jo nevne Kon-Tiki museet, Fram museet og folkemuseet. Å gå på museum på den tiden var ikke noe som sto høyest på to-do lista mi, men det viste seg å være veldig interessant og nå vil jeg bare se mer og mer! Jeg skal faktisk innom mange av de samme museumene på denne turen også. Så nå får dere kose dere med bilder fra fjorårets Oslo-bilder fra Opera-taket til så lenge! 
SkoledagenBildet er tatt litt ut av kontekst. Skoledagen var ikke så ille som det kan se ut som på bildet. Den ble akkurat slik som jeg forventet, og det var godt å starte på igjen.

 

 

Før første skoledag

Jeg har pizzasnurrer i mateska, venner som venter, forventinger til et nytt skoleår og masse, masse motivasjon. Dette går let. Jeg tror foresten jeg tar med kameraet. Hei og hadet.


Off to school! Have a nice Monday!


God morgen!

I dag har jeg fri. Det er nemlig ingen forestilling i dag. Det er godt med fridager også, selv om jeg gjerne kunne tenke meg å være på scenen. Det er heldigvis sol ute, men det blåser forferdelig. Plutselig rister hele huset. Jeg skal bare hilse, og si fra om at jeg er våken. Selv om jeg har vært våken i flere timer.
Folk ved sjøen

Dagens forestilling er vel overstått, og til min store glede fant jeg ut at my Ragnhild satt i tribunene, så hun tok en god del bilder av forestillingen. Den var faktisk hakket bedre enn premiæren, og hvis det fortsetter slik blir den siste forestillingen helt magisk.

Siste dag før premiære

Da var generalprøven overstått, og jeg gleder meg masse til premiæren til Folk ved Sjøen. Jeg er enda ikke blitt nervøs, men jeg håper jeg blir det snart, for da blir jeg skjerpa! Generalprøven gikk ganske bra for min del, og jeg tror forestillingene kommer til å gå som smurt! I morgen skal jeg møte opp klokka 12, og forestillingen begynner klokka 14, så jeg lurer på hva jeg skal gjøre de to timene før forestillingen. Sannsyneligvis det samme som jeg gjorde før generalprøven i dag; ta bilder. Disse bildene er av Sondre og søsteren min. Hva synes dere?  
we're all mad here

 


canon eos 550d// www.picnik.com//Joggetur

Plutselig fikk jeg lyst til å jogge en tur, så jeg fikk med meg Ragnhild på en liten runde tidligere i dag. Det tok sin tid før vi fikk oss i gang, men for dere som kjenner med godt vet dere at det er helt normalt for meg. Vi jogga en runde på ca. 5 km. Jeg kan desverre ikke skryte av noen tid fordi den glemte vi å ta. Det er utrolig mye kosligere å jogge med en venn, og jeg yter bedre da også. Jeg er utrolig fornøyd i dag. Vi ble foresten klissvåte etter vi kom hjem. Regn vet dere....Cry.

 


Canon eos 550d//photoscape
Kornåkre

 

we are who we choose to be

 


Canon eos 550d// photoscape// 60/365 
wonderful


Canon eos 550d//b photoscape// 59/365
Konfirmasjonsfotografering

I går var jeg på konfirmasjonsfotografering, og nå har noen av bildene kommet på fotografens blogg. Fotografen er egentlig sykt flink. Hun heter Kari-Anne Toth. Du kan se bloggen hennes her: 
Jeg ble mest fornøyd med disse to bildene. Jeg kan nesten ikke vente til de siste bildene kommer I posten. Det er seks dager til...

Out in the fields