hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

juli 2012

Hytteprat

Vi pusser opp hytta akkurat nå, og jeg vil tilbake for å se! Jeg så litt forandringer siden sist jeg var der, men det er gjort utrolig mye etter det. Det er ingen moderne hytte, og det skal den ikke bli heller. Den er jo oppi fjellet. Dessuten liker jeg at den skal være litt ''gammel'' hvis dere skjønner hva jeg mener. Da er det så mye koseligere å dra dit for å være i påska osv. Jeg kan virkelig ikke vente til jeg får se den!

LondonJeg spiste mer is der nede enn jeg gjorde på 17. mai i år, men så var det sykt varmt i London de siste dagene også da. Jeg tror det var 28 grader i går. Det er egentlig ikke så ille, men når du går i London og det er mye folk så virker det enda varmere. 
Jeg har ikke fortalt om musikalen vi så i går enda. Som sagt: vi så Chicago. Jeg trodde ikke jeg kom til å like musikken. Den er egentlig ikke min greie, men det var så tøft å se det på scenen, så nå går Chicago-sangene på repeat. Skuespillerene var kjempeflinke, og handlingen var så morsom og spennende. Åh, elsket den musikalen. Ellers var det stat å sitte i teatersalen. Den var liksom litt gammeldags med røde tepper, flere balkonger med utskjæringer og utsmykninger på. Det var så fint! Jeg skal uten tvil tilbake til London for å se musikal en gang til!

Soho, Oxford osv.

For en dag det har vært! Sola steiker og det er utrolig varmt her akkurat nå. Vi har for det meste bare gått rundt i gatene i dag. Det ble ingen shopping, overraskende nok. Det blir vel slik når vi bare er her i 2 dager, og det er så mye annet vi heller skulle ha sett av London. Så langt har jeg sett ganske mye. Etter å ha gått rundt i Oxford, Soho og mange flere gater bestemte vi oss for å ta bussen til parken i nærheten av leiligheten for å slappe av litt. Nå drar vi straks ut for å spise og deretter skal vi se musikalen Chicago. Jeg har en følelse av at det kan bli storslagent!  
En hilsen fra London

Walla! Nå sitter jeg på hotellet på Notting Hill i London. Jeg er virkelig utslitt. Jeg hadde planer om å legge meg i rett tid i går kveld, men jeg klarer selvfølgelig ikke å sove rett før jeg skal reise. Så det ble bare to timer søvn på meg i natt. Jeg fikk ikke sovet så mye på flyet heller. Det er jo helt umulig å reise med fly uten et eneste gråtende barn ombord. Nå høres det sikkert ut som om jeg har hatt en helt forferdelig reise, men det har jeg ikke! Dagen i dag har vært helt fantastisk. Siden vi var så slitne da vi kom følte vi for å bare sette oss på en sightseeingbuss og få med oss mye av det som er verdt å se i London fra taket i solsteiken. Det var herlig. Jeg fikk sett Tower of London, London eye, Tower bridge, Big Ben, Buckingham palace osv. Vi skal jo bare være her til tirsdag så jeg har ikke tid til å se nærmere på disse severdighetene uansett. Det får bli en annen gang. Jeg har også vært på natural history museum, og det var ganske interessant! Jeg har ikke shoppet noe spesielt enda. Jeg vet ikke om det blir noe særlig til shopping heller. Jeg og søsteren min drasser på et stykke ikke-så-veldig-shoppe-entusiastisk pappa...


Okok, nå tar jeg kvelden. Bildene jeg har tatt i dag kommer sikkert senere ♥

I fly
Disse bildene Ragnhild sitt verk. Hun er så flink ♥

No mkpT-town

I dag har jeg tatt turen til Trondheim for å shoppe. Egentlig skulle vi bare kjøpe nødvendige ting denne gangen, men selfølgelig ble det ikke slik. Det ble noen ekstrakjøp på meg ihvertfall. Ellers spiste jeg et godt sushimåltid på saldo. Kort fortalt. 


Søstersen og sushi ♥

Visste du at jeg kan fly?

Okei, kanskje ikke. Men bildet ser veldig realistisk ut, ikke sant? Ragnhild var på besøk til meg her om dagen og hun ville så gjerne prøve å få til noen flygebilder av meg. Selfølgelig ville jeg være med på det. Jeg tror egentlig både jeg og Ragnhild ikke hadde så veldig store forventninger til dette prosjektet. Det var jo tross alt første gangen hun prøvde det, men resultatet ble jo så bra! Dette er bare det eneste bildet jeg har sett så langt. Raggen jobber jo absolutt hele tiden, så hun har kanskje ikke så mye tid til å redigere heller. Resten av bildene kommer sikkert før eller senere uansett. 

Bildet er forresten fra Ragnhild sin blogg: ragnhildre.blogg.no

Looking at my best friend and thinking: Why the fuck do I love this retard?Blogg, bloggere og lesertall

Hvorfor blogger ungdommer egentlig? Vi sier at vi blogger for at vennene våre skal vite hva vi holder på med, dele bildene våre, dele outfits, dele alt. Likevel har alle innerst inne et håp om å se sin egen bloggadresse på topplista. Noen legger ikke skjul på det, andre gjør det, men stort sett alle vil dit. Jeg tror nøkkelordet for å komme dit er særpreg. Du må ha en spesiell blogg som skiller seg ut fra alle andre blogger, men det er likevel ikke så enkelt. For hvordan kan du ha særpreg hvis alle sammen forventer at du skal ha samme design, samme innhold i bloggen, samme utseende, samme fotoapparat som toppbloggerne? Hvor ofte er det egentlig at jeg støter på en blogg med noe eget som skiller seg ut? Sjeldnere og sjeldnere. Det er kanskje på tide å innse at topplista er for blondiner og perfekte brunetter med extentions og silikonpupper, unge mødre og paradise hotel-deltakere.

I det siste har det også dukket opp eksempler på hvor desperate enkelte kan være etter høyt lesertall. Å kjøpe seg nett-trafikk er å dra det litt langt, ihvertfall etter min mening. Hvordan kan du være fornøyd med lesertallet ditt når mesteparten ikke en gang er interesserte i det du skriver? Det er praktisk talt lovlig, men hva er egentlig poenget? Det ikke har ingen ting å si for meg om halve topplista har hatt falske lesere, men jeg vil ihvertfall ha ærlige lesere som faktisk er interesserte i det jeg skriver. 

Hvorfor skal jeg egentlig drømme om å komme på topplista når jeg ikke vil at klassekameratene mine, lærerne mine og mamma skal lese bloggen min en gang? Jeg tenker på hva de synes om det jeg skriver. Synes de at jeg skriver rart? Tar jeg dårlige bilder? Jeg merker jo også selv hvordan jeg analyserer andre blogger jeg besøker. Selvfølgelig er det veldig hyggelig at de og andre der ute tar turen innom bloggen min en gang i blant, men det får meg til å innse at det ikke bare er tallene på statistikken som leser bloggen min. Det er faktisk mennesker som leser den, og de analyserer hver eneste ting jeg skriver og legger ut. Jeg satt hjemme for bare noen uker siden og var småskuffet over statistikken som viste mellom 20 og 40 hver dag. Nå sitter jeg og tenker over at det er mellom 20 og 40 stykker av dere som sitter og analyserer bloggen, og det er jo egentlig ganske mange!

Hvorfor kan vi ikke bare være fornøyde med de leserne vi har og drite i topplista? 


Jeg er ihverfall fornøyd! Forresten: Uten snakkingen med Silje for en stund siden, har jeg aldri kommet på å skrive et slikt innlegg. Thankyousnupp♥

My best friend and mesushikveld

Det er så lenge siden jeg har spist ordentlig sushi, så det var jammen meg på tide at jeg nå fikk spist det hjemmelaget. Det er nok ikke jeg som er sushikokken. Det er selvsagt er det søsteren min. Den var ihvertfall sykt god. Namnam ♥


Det ser jo så pent ut også!

Den norske sommerenTorden og lyn. Fossregn. Stekende sol. Vindstille. Vind. Overskyet. Lett regn. Varmt. Kaldt. Vi opplevde stort sett alle værtyper, bortsett fra ekstreme greier selvfølgelig, da jeg og Silje dro på båttur i går. Vi trodde det var sol, men vi rakk ikke å starte motoren på båten en gang før vi hørte torden. Etterhvert begynte det å fossregne. Vi lå til kai, og søkte ly på bensinstasjonen helt til sola dukket opp igjen. Det var nok en fantastisk sommerdag, til tross for det merkelige været.