hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

juni 2012

vlog: Volleyballskillz

Dette innlegget er til ære for Andrea og Maja med sine syke skillz. Takk for minimalt med motstand ♥

Dagens gode nyhet

Jeg ble vekt i dag tidlig av pappa som ringte. JEg var ganske morgengretten, men det gikk raskt over da han fortalte at han hadde bestilt flybilletter til London. Vi skal bare være der i to dager eller noe sånt, men uansett: Jeg skal til London folkens! Han sa også at vi skal ha leilighet i Notting Hill. Jeg har sett bilder av den på nettet, og den er så fin♥hjerte


fjårtiiiz

Watch out, bitches.... 

God morgen forresten!

Vlog: båttur

spontan båttur

Jeg, Maja, Andrea, Ragnhild og Henrik skulle i utgangspunktet bare bade rett nedenfor huset i dag tidlig, men det endte med at vi bestemte oss for å ta en spontan båttur. Med fem personer om bord gikk det ganske treigt, men med sol, mye latter og varmt vann kunne det umulig bli en dårlig tur. På leira stakk vi innom Andrea, møtte på Sturla med sin mini-båt og spiste melon. Senere badet vi, helt til det begynte å regne, og vi kjørte hjem igjen.

I mine øyne har denne dagen vært perfekt. Det er slike dager jeg kommer til å huske som sommeren 2012. Åh, gleder meg til det som kommer til å skje fremover. 


Andrea å Maja, med hotte minivester

Vannet var forresten sykt varmt med tanke på at det ikke har vært så varmt i været de siste dagene. heeeeerliiig ♥♥♥

hello yellow
g16

Jeg fikk et lite foto-oppdrag her om dagen. Jeg tok lagbilde av gutter16, for senere å se kampen.


kjekke gutter!selve lagbildet


Days went by

Herregud, de siste dagene har gått utrolig fort. Jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt, bare slik at jeg virkelig kan få muligheten til å nyte å være i den klassen jeg er i. Eksamen og alle disse stresse-dagene får meg rett og slett til å glemme hvor fantastisk heldig jeg er som får være rundt så mange mennesker som får meg til å le uansett, så mange mennesker som kan gjøre meg utrolig sinna iblant (men som jeg egentlig setter utrolig stor pris på) , så mange mennesker som får meg til å føle meg bra, selv om jeg ikke utgangspunket hadde det helt dritt. I morgen er det avslutning, og jeg kommer til å grine meg ihjel. Jeg kommer ikke til å legge skjul på det heller. 

I går fikk jeg virkelig tid til å nyte å være med klassen min. Vi hadde idrettsdag, der vi først skulle springe stafett. 10A (♥) mot alle de andre klassene på ungdomskolen. Vi kom på andreplass, noe som er helt greit. Vi slo i alle fall B-klassen. Senere ble det litt forskjellige aktiviteter som fotball, frisbee, volleyball osv. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan det andre gikk. Jeg bryr meg kanskje ikke så hardt om vi vant eller tapte. Hvorfor var jeg ikke slik de tidligere årene? Jeg ble jo sur hvis vi tapte. Selv om konkurranseinstinktet ikke slo til i selve konkurransen, var den til stede da 10. klasse skulle spille fotball mot lærerne. Egentlig tenkte jeg vel at jeg skulle delta på fotballkampen jeg også, men da jeg så at lærerne faktisk var en smule flink, tenkte jeg ikke at jeg skulle ødelegge for klassen. Jeg bør virkelig ikke være førsteprioritets-spiller når det virkelig gjelder. Så i stedet ble jeg sittende på sidelinja å rope som en gal. 

Idrettsdag er ikke det eneste jeg har drevet på med i det siste. Jeg har gjort mye, som jeg ikke har nevnt på bloggen en gang. Jeg har vært på FYSAK-tur. Først på paintball osv. og senere dro vi til Langsand for å sove over der. I helga har jeg vært på en liten fotballkveld (Ja, du leste riktig) og  jeg har prøvd fifa. Spør heller Jonas og Henrik om hvordan det gikk. Jeg har også feiret familiebursdag og vært på hyttetur med verdens beste elevråd. Jeg kommer til å blogge om turen så straks Ragnhild sender meg bilder. I går var det idrettsdag, og jeg var på ''på grensen til allsang'' en liten allsang/ konsert i en låve i lille Rissa. 

 

FYSAK-avslutning

I år har jeg og flere på ungdomsskolen blitt plukket ut for å prøve å få de yngre barna med på fysisk aktivitet i friminuttene. Som belønning for dette fikk vi være med på et opplegg som blir en opplevelse for livet, ihvertfall for meg. Opplegget var hemmelig helt til vi faktisk kom til Lade i Trondheim. Vi skulle være med på femkamp med forskjellige aktiviteter. Først ble det bueskyting, gladiatorfight og senere bryting i sumo-bryterdrakt. Jeg har aldri ledd så mye som da jeg og vennene mine kavet oss rundt i de draktene. Jeg har aldri sett mer tåpelig ut. Vi skulle også spille fotball i de draktene, og det sier seg selv at det ikke var lett. 

Til slutt ble det paintball, og jeg var ærlig talt pissredd før jeg skulle gå inn. Jeg hadde pakket på meg flere gensre og jakker før jeg gikk inn, men det sto verre til med føttene. Jeg hadde kun på meg en joggetights, og så ikke akkurat lyst på å bli truffet med ei silikonkule i rasende fart. I begynnelsen av kampen ble jeg stående bak et hinder og sikte på det andre laget fra lang avstand, men jeg innså etterhvert hvor pysete jeg var, spesielt da Håkon løp skrikende forbi: ''Go, go, go!'', og var tydelig inspirert av en eller annen krigsfilm. Jeg beveget meg lenger fram og nærmet meg basen til det andre laget, og det var langt fra like skummelt som jeg så for meg at det skulle bli. Det var dritgøy! Jeg skal tilbake dit for å bli med på paintball igjen, om jeg tørr da. Vi dro tilbake på den rette siden av fjorden om kvelden, og det ble grilling og overnatting på Langsand. Kos!


Team yellow, hello!

gladiatorfight! 


Sturla and the sisters

dominoo

Klar for paintball-fight!

 

Summer vibes
Memories from Spain

Nå er det over tre måneder siden jeg var i Spania, og jeg savner det så utrolig mye!


???Håååkon

Spanskklassen 

kompisss

Haha, det er så lenge siden at jeg nesten ikke husker hva vi gjorde en gang! Det var nok denne dagen vi besøkte forskjellige historiske steder i Aguilas, som for eksempel kirka og borgen som bildene er fra. Borgen var til for å forsvare byen for mange år siden.

Senere denne dagen dro vi også på karneval. Karnevallet i Aguilas pågår over flere dager, og vi var der ikke da den store paraden med alle fargerike kostymene gikk gjennom gatene. Vi var der da et monster kom ned fra borgen og gikk til plaza de España. Selv om vi ikke fikk oppleve det store, var det likevel gøy å være med på. Vi møtte forresten på Tamara, Isa og Sandra fra den spanske klassen også. Koselig! 

black & white splash

summerlove


Kan jeg virkelig få sagt hvor mye jeg elsker dette treet?Trampe ♥♥♥


I hele dag har jeg daffet rundt i solen. Ah, sommer ♥ Jeg begynner faktisk å bli brun også. I morgen skal det bli enda varmere, og da kan det godt hende jeg drar til stranda. Hvordan står det til hos dere?

Mitt
Ah, elsker at huset mitt står 10 meter fra sjøen og at vi har minst 4 epletrær, 1 pæretre og 1 kirsebærtre som blomstrer så utrolig fint om sommeren. Elsker at sola har stått høyt på himmelen i hele dag, og at det har vært godt og varmt. Jeg elsker at jeg har hatt fri i dag og skal ha det helt til tirsdag. Elsker det!

ferdig!

Det kan virkelig ikke beskrives hvor godt det er å være ferdig med eksamen. Jeg er mer eller mindre ferdig med hele 10 år grunnskole også. Det er herlig å tenke på. Muntligeksamen gikk forresten mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg fikk 6'er!!!!!!!!! Utrolig! Etter selve eksamen, mens jeg ventet på å få vite karakteren min var jeg kjempeskuffet over meg selv. Lytteprøven min var ikke 100%, var litt usikker på presentasjonen og spørsmålsrunden også, men tror jeg var ganske flink til å skjule det. Jeg var så sjokka da jeg fikk høre at 6'eren var min at jeg begynte å grine. Det kom nok som en reakson på alle nervene som forsvant og lettelsen over at jeg praktisk talt er ferdig med grunnskolen. She got her lipstick on
Yup, jeg kom opp i spansk til muntligeksamen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg...