hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

mai 2014

17. Mai i USA

Jeg og Ina hadde egentlig tenkt oss til The Twin Cities i dag vi for å bli med i det norsk-amerikanske 17. Mai-toget, men slik ble det ikke da mine vertsforeldre har rømt til Arizona på businesstur, og da Ina's vertsforeldre skal på bridal shower i kveld. Selv om 17. Mai ikke helt ble som vi er vant til, hadde vi en fantastisk nasjonaldag likevel.

Da jeg våknet i morges hørte jeg Ina spille nasjonalsangen inne på rommet hennes. Jeg gikk inn på rommet hennes, og da begynte vi begge å gråte litt. Man får jo selvfølgelig litt hjemmelengsel på nasjonaldagen. Da kjæresten til Ina kom, altså David, lagde Ina og vertsmoren hennes en herlig norsk frokost som besto av eggerøre, røket laks, lefse, jordbær og blåbær, norske flagg og masse andre dekorasjoner i rødt, hvitt og blått. Jeg kunne nesten ikke hatt en bedre start på dagen. 

Som alle andre 17. Mai dager, pyntet vi oss. Vi hadde jo dessverre ikke bunad, så vi kledde oss like gjerne opp i rødt, hvitt og blått selvfølgelig. Deretter gikk vi ut og tok bilder i det fine mai-været. 

Etter bildene fulgte vi opp tradisjonen om å spise mye is på nasjonaldagen. Vi kjørte til butikken og kjøpte kroneis-lignende is og deretter kjørte vi til Dairy Queen og kjøpte en is til. Så nok en gang: Jeg hadde en kjempefin nasjonaldag, selv om det ikke ble feiret i Norge. Gratulerer med nasjonaldagen alle sammen! 

#utveksling

Prom fotografering

Her er bildene som Stacy Haase tok av oss før prom. Jeg innså etter at vi tok bildene hvor mye Quinn og jeg ligner på et brudepar. Nei, jeg er ikke gift, og har overhodet ikke planer om å bli det med det første heller!


David, Ina, meg og Quinn.

Min og Ina's cosage.Dette er hele den fantastiske gruppa vi spiste med før prom.


Verdens beste vertsmor og jeg ♥♥♥♥♥

#utveksling #prom

Throwback - coronation

Jeg holder på med å se gjennom bilder for å bruke til scrapbooken min. Jeg kom over bilder fra homecoming, og så husket jeg at jeg egentlig aldri postet mye bilder fra coronation, som var da de kåret homecoming king & queen, og jeg har veldig lyst til å poste de også slik at dere kan se hvordan det var for meg. Vi som utvekslingsstudenter har ikke muligheten til å bli nominert, men vi får oppmerksomhet som utvekslingsstudenter på coronation, så derfor fikk vi også kle oss opp i pene kjoler og gå over scenen. 
Meg og Leon og Amelie og Justice. 

De nominerte


Ina og jeg ♥ og vertsmor og jeg ♥

Quinn, som ble homecoming king og meg ♥


Noen av mine favorittjenter ♥

Jeg elsket homecoming, og det er et av mine aller beste minner ved dette året. Det er så rart å tenke på at da homecoming var hadde jeg nesten ikke vært her en måned en gang, og nå har jeg så vidt en måned igjen. Tiden går så alt for fort! 

#utveksling #throwback