hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

april 2014

Prom!

Tenk at prom var kommet allerede! Jeg våknet opp til sol, og jeg tenkte med en gang at jeg ikke kunne få en bedre dag en dette. Med sommerfugler i magen hoppet jeg i dusjen og gjorde meg klar for å dra til frisøren for å ordne håret klokken 12 sammen med Ina. Etter håret var fikset, ordnet jeg sminken min og fikk hatt på meg den fine ballkjolen min! Jeg elsker den! Quinn, daten min, kom rundt klokken 2 og da tok jeg på rosene på dressen hans, og han tok corsagen på hånden min. Blomstene var så fine!The corsage

Reese ville også bli med på bildene selfølgelig! 

Etter Quinn plukket meg opp dro vi først til foreldrene hans for å ta bilder, og senere dro vi til Ina for der skulle fotograf Stacy ta bilder av oss. Jeg har fått noen av bildene, og de er så fine!! Jeg skal legge dem ut på bloggen så snart jeg får alle bildene. Jeg kan nesten ikke vente! Senere dro vi til Haley's hus hvor vi skulle spise før prom. Der tok Stacy bilder av hele gruppa også. 

På vei til fotografering ved tinghuset. 

Grand March (Når vi går en runde rundt i gymsalen slik at alle kan se de forskjellige parene, ta bilder osv.)  startet rundt klokken 7. Vi gikk først en runde med daten vår, og senere fikk vi gå en runde til med hvilken som helst gruppe vi ville, og da skulle vi ha masker på også. Den andre gangen gikk jeg med stort sett alle vi spiste middag sammen med. Jeg elsker den gruppa! 


♥♥♥♥♥


Etter grand march var det mange som ville ta bilder med oss, og jeg er sikker på at vi tok bilder for nesten en time. Etter det var det dans. Det var utrolig morsomt, men Gud, så var det var! Dere kan jo se for dere hvor svett man kan bli i en så stor kjole som vi hadde. Vi danset til nesten klokken 11, og da dro vi alle hjem for å skifte til komfortable klær og dra til post prom. Temaet for post prom var Las Vegas og casino. Det var kjempestilig! Det var en god del underholdning og premier. Jeg vant for eksempel 25 dollar. Klokken 3 om morgenen kom det en hypnotisør, som fik folk til å gjøre så mange rare ting. Jeg tror nok ikke på det 100%, men det var ihvertfall veldig underholdende! Det som ikke var like gøy var at vi ikke fikk lov til å forlate post prom når vi ville. Vi måtte nesten være der til fem, hvis ikke ringte de foreldre osv. Det gjør de for å forhindre drikking. Noe som funker forsåvidt ganske godt fordi etter post prom var ferdig var jeg så sliten at jeg hadde kunnet sove oppreist. Etter jeg hadde kommet i seng hadde jeg vondt i hele kroppen. 

Likevel, var prom var en unik opplevelse, og jeg unner alle sammen å få oppleve noe sånt!

#utveksling #prom

vår

Når vennene mine sender meg bilder av at de soler seg på terrassen må jeg innrømme at jeg er litt sjalu. Jeg kunne gjerne tenke meg å ha vært hjemme i påskeværet. Jeg skal likevel ikke klage så alt for mye om været her heller. Det er mye bedre enn hva det var i vinter! Ja, dere hjemme i Norge har kanskje hørt om den rekordkalde vinteren i Minnesota på nyhetene? Jeg har allerede vært på friidrettstrening ute i bare løpeshorts faktisk, og jeg har hjulpet vertfamilien min med vårrengjøring i skogen. Det var ganske så møkkete da, men jeg skal ikke klage. Det er veldig mye bedre enn -40 grader uansett. 


Jeg fikk prøve motorsaga!

Se hvor møkkete den er! #utveklsing

2 og en halv måned

For akkurat et år siden hadde jeg ikke peiling på hvor jeg er akkurat nå. Det eneste jeg visste var hvor jeg skulle bo, hvem jeg skulle bo med og hvor jeg skulle gå på skole. Jeg hadde ikke anelse på om jeg ville trives her, om jeg kom til å få venner, om jeg i hele tatt skulle forstå noe på skolen eller om jeg i hele tatt skulle tørre å snakke engelsk. Det var enda 5 måneder til jeg skulle dra. Jeg gledet med som bare det, og samtidig var jeg veldig nervøs. Noen ganger ville jeg at tiden skulle gå mye raskere, og andre ganger ønsket jeg at jeg at jeg hadde mer før avreise. Nå har jeg vært utvekslingsstudent i USA i 7 måneder, og de månedene har gått over all forventning. Jeg er så takknemlig for at jeg endte opp akkurat her, og at jeg har verdens beste familie som behandler meg som om jeg er en del av familien, og som om jeg alltid har vært det. Jeg har masse venner fra klassene jeg tar, fra sport og rett og slett venner som jeg bare går godt overens med. Dette året har gitt meg venner jeg kommer til å ha resten av livet! Det går kjempebra på skolen, og engelsken er i ihvertfall ikke noe problem!Dette året har ikke bare gitt meg nye opplevelser og personer å være glad i, men jeg tror også det har lært meg hvor mye familien min og vennene mine hjemme betyr for meg. Selvfølgelig elsker jeg å henge med vennene mine her, men jeg savner å finne på utrolig rare ting som jeg bare finner på med de gode gamle. Og akkurat nå er det få ting som frister mer enn å feire påske på hytta sammen med familien min. Jeg vil gå på ski i fjellet og spise kvikk lunsj og appelsin. Akkurat i dag er det 2 og en halv måned til jeg skal dra hjem, og jeg har blandede følelser om akkurat det. Det er nesten litt som før jeg skulle reise hit. Noen dager kan jeg ikke dra hjem raskt nok, og andre dager vil jeg at dette eventyret aldri skal ta slutt. Det kommer til å bli så vanskelig å dra fra vennene og familien min her fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å se dem hver dag lengre. Jeg kommer jo på besøk selvfølgelig, men det vil jo aldri bli helt det samme. Jeg kommer ikke til å bo her mer. Samtidig kan jeg ikke vente med å se alle mine favoritt-nordmenn igjen! Jeg savner dem veldig mye! #utveksling #USA