hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

april 2013

Lately

Ojoj, lenge siden sist. Det har skjedd så mye i det siste. Fotograferinger, venner og jeg har til og med sminket teatergjengen på kuler i solnedgang. Jeg har også langt så mange planer framover. Jeg går rundt og gleder meg til alt mulig absolutt hele tiden.

På tirsdag er det klassefest, og det skal bli vilt! Å ordne en klassefest er noe jeg har hatt lyst til helt siden jeg begynte på vidregående. Klassen jeg går i er helt fantastisk. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre, derfor kommer klassefesten på tirsdag til å bli helt konge!
I helgen den 24.-26- mai skal jeg på preparation weekend i Oslo med Maja. Vi skal bo der sammen med andre studenter som utveklser til USA. Vi kommer til å få masse informasjon om utvekslingsåret, og vi skal forberede oss godt.
Ellers har jeg og familien planer om å dra til Danmark i sommer. Vertfamilien min fra USA reiser nemlig til Europa, og jeg får muligheten til å møte dem allerede i sommerferien.


Bilde fra siste fotografering. Bildene er tatt av fotograf SIlje Markussen Dale.

INSPO


Heihei. Lenge siden sist. Har virkelig ikke mye tid til å oppdatere så veldig mye framover. Dere får nøye dere med et innlegg nå og da. For øyeblikket går det mye tid til skole og jobb selfølgelig, og når jeg først har ledig tid bruker jeg den med venner. For øyeblikket tenker jeg så mye på utvekslingsåret til USA at det nesten gjør meg gal. Skal på preperation weekend i Oslo i mai. Gleder meg sååå mye!