hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

april 2012

Give me some inspiration, pleaseEn gammel, gjemt arabergård

Denne dagen hadde lærerne leid bil, og vi kjørte opp til en liten dal hvor det lå en gammel gård fra arabertiden som vi skulle se litt på. Til å begynne med var det egentlig ganske kaldt, så jeg trasket rundt i parkasen helt til klokka nærmet seg elleve. Da ble det plutselig veldig mye varmere. Etterhvert fikk vi valget mellom å gå opp til en gammel borg som lå på toppen av et bratt fjell eller plukke appelsiner til å lage juice. Jeg kunne ikke si nei til å gå opp til borgen, og jeg kan ærlig innrømme at det er lenge siden jeg har vært så redd. Enkelte steder gikk fjellveggen rett ned, og det var ikke sikring der heller. Jeg kom meg altså opp til slutt, og fikk et skikkelig adrenalin-kick til vi gikk ned igjen.Gi meg sommerMiljødag i Spania


Den første hele dagen i Spaniavåknet jeg på det lille rommet som jeg delte med Raggen, og det var sykt kaldt der inne. Strømmen hadde gått, og dermed var det ingen varme på rommet i det hele tatt. Vi hoppet inn i klærne våre og sprang ut i stua. Til tross for den kulden ble starten på dagen topp etter vi ble servert den beste frokosten jeg har spist på lenge.

Senere gikk vi ut for å se på hvordan pensjonatet var selvberget med strøm og vann, og det var egentlig ganske spennende. Likevel var det heller mer populært å traske rundt i hagen og smake på alle de forskjellige fruktene som hang over alt. For meg, som er selverklært fruktoman, var hagen rene paradiset! Appelsiner, blodappelsiner, søte sitroner,sure sitroner, bananer og conquat er bare noen av fruktene som var der. Det kom en nedtur da vi måtte øve på framvisningen som vi skulle ha for noen spanskelever på en skole i nærheten. Ingen var spesielt motiverte til å sitte inne og finne på setninger på spansk som skulle beskrive en normal skoledag i Norge. 

Senere på kvelden gikk vi inn til byen, og det var god stemning som vanlig. Vi skulle på tapas-restaurant hvor jeg blant annet spiste snegler, og hva skal jeg si? Snegler smaker... ikke noe spesielt egentlig. Smaken er helt grei, men konsistensen på dem er en annen sak. Jeg er uansett åpen for å prøve det en gang til om anledningen skulle by seg. 

Det var altså en lærerik dag med utfordringer og gode opplevelser!

fashionshoot med pasteller

I dag sto jeg opp klokken 8:00 nettopp fordi jeg skulle være i byen til klokken ti for å styles til photoshoot. Det var en ganske enkel og grei styling egentlig, men så var det jo fashion-shoot, og da er det vel egentlig klærne som skulle vektlegges mest. Klærne var ihvertfall råkule! Bildene ble tatt i hornemannsbygningen mer sjarmerende, gamle møbler og vegger, og klærne var i fantastiske pasteller. Jeg kan ikke vente til jeg får bildene på mail! Gosh!


♥♥♥

20-tallsinspirert photoshootJeg har vært på nok en herlig photoshoot med fotograf Kari-Anne Toth og stylist Helene Sørloth. Jeg var hos Helene da jeg ordnet håret og sminken, og da vi skulle kjøre til Kari-Anne for å ta bildene fikk jeg mange rare blikk. Kanskje ikke så rart med tanke på at håret noen ganger kunne minne om en ufo, eller et kråkerede. Likevel elsket jeg stylingen. Helene er så sinnsykt flink! Kari-Anne Toth er også helt konge til å fotografere! Jeg tror dette må ha vært den beste photoshooten jeg har vært på hittil.