hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

april 2011

Konfirmasjonen

For en dag! Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre konfirmasjon. Alt var bare helt topp! Vi møtte opp i kirka 10.30 og gudstjenesta begynte 11.00. Jeg var pissnervøs mens alle andre tok det helt rolig, bortsett fra Eirin da. Hun hyperventlierte rett før vi skulle gå oppover kirkegulvet. Heldigvis ble det ingen scener med fall oppover kirkegulvet for noen av oss.

Det ble litt utradisjonell mat. Vi spiste tapas siden jeg elsker det. Så etter hvert ble litt små-fotografering her og der, gaveåpning, desertspising og masse forskjellige aktiviteter med familien.Jeg vil takke familie og venner for gaver og for å gjøre denne dagen min perfekt ♥

Bilder fra moteshowet

Hei! Det var utrolig spennende og morsomt å gå moteshow. Det er noe jeg absolutt vil gjøre igjen om jeg får sjansen. Jeg var skikkelig nervøs til å begynne med, og jeg synes det var ekkelt å gå den første runden. Jeg gikk foresten for Molly, Rissa sko AS og saxa frisørteam.

Jeg lasta opp bildene i 600 px slik at dere skal kunne se hele bildet samtidig, noe som dere ikke greier om jeg laster de opp i 900 px. Og jeg vet kvaliteten på bildene er litt shaky ;)
After catwalking

Jeg sto opp 7.00 for at jeg skulle møte opp 9.00 hos frisøren som skulle gjøre meg klar til moteshowet. Hun krølla hele høret, og det tok sin tid siden jeg har så utrolig tykt hår. Det var virkelig gøy å gå moteshow. Jeg syntes det var skikkelig ekkelt og skummelt til å begynne med, men det ble utrolig gøy etter hvert, og jeg ville ikke hoppe ut av klærne da vi ble ferdig. De var så søte. Bilder fra catwalken kommer senere.