hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

mars 2012

Africa

Afrika er høyest på drømmereise-lista. Jeg har en greie for savanne-sletter, og jeg har alltid elsket de afrikanske dyrene og landskapet generelt. Jeg vil mer enn gjerne jobbe i Afrika når jeg blir eldre. Akkurat hva jeg vil jobbe med er ikke sikkert, men jeg skal ta de mulighetene jeg får. Kanskje jeg kan jobbe med å bygge skoler, undervise eller jobbe med annet utviklingsarbeid. Jeg har et håp om at neste gang vi skal til utlandet, blir det Afrika. Til et trygt Afrika får jeg håpe. 


♥♥♥//bildene er fra weheartit

Kveld i Spania

Jeg fant ut nå nettopp at det kanskje var på tide å skrive om resten av opplevelsene jeg hadde i Spania i februar. Det er jo en god stund siden sist. 

Etter en slitsom reise og en kjempegod middag på det vakre pensjonatet som jeg har skrevet om tidligere, bestemte vi oss for å gå en liten tur på stranden for å se. Det var ikke akkurat varmt i lufta, men i forhold til de som satt hjemme i Norge i kuldegrader var jo temperaturen betydelig bedre. Kveldsola var nydelig og ga kjempefine bilder. Etterhvert gikk vi rundt byen i noen minutter for å gjøre oss kjent. De fleste var nok ganske slitne etter reisen så det ble bare en kort tur innom el supermercado før vi dro tilbake til pensjonatet. Det var kveld nummer en kort oppsummert. 
Jeg savner seilingen jeg! Jeg gleder meg til det blir varmere i været. Jeg vil seile nå!!


Shoot

Jeg har fått resten av bildene som jeg tok hos Kari-Anne Toth. Stylingen er av Helene Sørloth.
 

Skidag i HaugsdalenProsjektetEmma, Trude, Mallene og jeg i fototimen ♥

Skolefotoprosjekt