hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

januar 2013

Superkokken

Jeg har egentlig aldri vært gira på å lage mat, i hvertfall ikke middags-mat, men i det siste har jeg vist en liten interesse for det. Hvis jeg lager maten selv, bestemmer jeg selv akkurat hvordan og hvor sunn jeg vil ha den.


Dette ble dagens middag. Det er laks, chévrekrem ( Jeg fant egentlig ikke chévreost i butikken, så jeg brukte snøfrisk i stedet.) og epplesalat. Jeg fikk se oppskriften som fotballfrue hadde lagt ut, og jeg fikk utrolig lyst til å prøve det. Det smakte så utrolig godt. Dere burde virkelig smake det. Oppskriften finner dere her.
Resten av kvelden i dag blir brukt på lekser og trening. En effektiv dag!

Mah sistah

 

Instalately
1. Jeg og Kættis var ute og ridde på hest. Legg merke til våre vakre outfits. 2. Humor på Rissa vgs. 3. Jeg utrykker min glede på snapchat etter å ha slått Henrik i skyting. Det var forresten sykt gøy å skyte. 4. Jeg skulle egentli øve til naturfagprøve men....

Hellooo

Beste gjengen ever ♥

Trenger dere en update? Vel, dette er det jeg har gjort i løpet av uka så langt: Jeg har faktisk vært ute å ridd på hest med Kættis, sett film, spilt volleyball med lærerne. (Tro det eller ei, men jeg og en gjeng andre deltar på volleyballtreningene til lærerne. Vi knuser dem, hehe. ) Ellers har har uka gått til lekser, lekser og lekser. Studiespesialisering er slitsomt, men altså: Jeg er teoretiker og realist. Jeg liker det egentlig veldig godt.

Onsdagsinspirasjon
2012 #2

Juli:Jeg var på hyttetyr med hele familien. Jeg elsker å være på hytta, spesielt om sommeren!Jeg var også på tur i Innerdalen. Målet var å være på Innerdalstårnet, som de fleste kanske kjenner som ''blåfjell''. Vi kom oss desverre ikke helt på toppen på grunn av at det var tåke og regn. Det var rett og slett ikke forsvarlig å gå på toppen. Jeg var i London sammen med Pappa og søstersen. Vi dro dit rett før OL, så det var sykt mye folk der!


kvalitetstid med bestis ♥


Jeg kan ikke engang telle hvor mange båtturer jeg har vært på i sommer sammen med de beste vennene. Jeg husker spesielt denne dagen godt fordi vi fikk oppleve alle værtypene (sett bort i fra snø) på en eneste dag. 

August:


Langsand med vennegjengen ♥

Jeg fikk vite at søknaden min angående et high school-år i USA ble godkjent. Lykke!

Jeg begynte på Rissa vidregående skole, og siden vi er førsteklassinger ble vi terrorisert av russen. Vi måtte blant annet møte på skolen uten sminke og med monobryn. Vakkert!

September:


Jeg og Raggen +++ dro til Rhodos første uka i september, og det var heeeelt fantastisk!

Året 2012 har med andre ord vært et ubeskrivelig år. Jeg har fått så mange nye venner som jeg vet helt sikkert at jeg kommer til å ha resten av livet. Jeg har også reist til mange forskjellige steder i år. Jeg har reist mer enn jeg har gjort noen gang! Det skal mye til for at 2013 skal toppe 2012, men jeg tviler ikke et sekund på at 2013 kommer til å bli et bra år det også.

need. summer. now
fineste Raggen ♥

Det er fineste Ragnhild Rennan som har tatt bildene. Trykk på linken for å komme til bloggen hennes ♥

Som noen av dere sikkert har fått med dere, skrev henrik et sykt kreativt bloggrape-innlegg. Creds. 

Hei

Hei, Henrik er min venn, han er kul

Fotograf Silje Markussen Dale

Designredigering

Jeg er rett og slett drittlei av at bloggen min er så utrolig bred. Det er nesten umulig å kunne se hele bildet på skjærmen fordi alt er så svært. Jeg har lenge vurdert å sette 800px i bredde i stedet for 900px, som jeg har nå. Problemet er at jeg har lastet opp bildene mine i 900px tidligere, og hver gang noen ser i arkivet vil de kunne se bare halve bilder. Jeg burde virkelig ha gjort dette tidligere, men det er bedre sent enn aldri. 

Det er mye mer som må gjøres med designet nå som jeg har gjort bloggen litt smalere, men før jeg gjør så fryktelig mye mer vil jeg gjerne vite hva dere synes om denne endringen. Bredere eller smalere? 
wow, det første bildet i 800px liksom!!!

2012 #1

Januar


Gjengen feiret nyttåraften hjemme hos oss i fjor. Det er egentlig den jeg husker best fra hele den måneden. Husker jeg hadde store forhåpninger til 2012. Det gikk jo egentlig langt over forventningene mine! 

Februar:

Jeg eeeelsket fototimene på skolen. Det var så digg å tilbringe tid nede i fotostudioet på skolen. De timene gjorde at jeg ikke fikk hjerteinnfarkt av stress på grunn av alle prøvene og innleveringene rett før eksamenstiden. Savner å ha slike timer på vidregående også. Åh, spaniaturen med spanskklassen! Den turen har toppen alt jeg har vært med på hittil. Har serriøst aldri vært med på et så morsomt, interessant, kosli og lærerikt opphold noen gang. Vi bodde på dét fine pensjonatet med eget basseng, diger frukthage der vi fikk spise så mye vi ville og utsikt til sjøen. Vi ble kjent med en hel spansk klasse, gikk opp på et stupbratt fjell for å komme opp til en borg ( Jeg holdt serriøst på å pisse på meg av redsel), var på karneval og mye, mye mer. Jeg skal tilbake til Aguilas senere en gang. Uten tvil! 

Mars

Vi var på Haugsdalen skisenter med ungdomsskolen. Disse skidagene er noe av det beste jeg kommer til å huske fra ungdomsskolen, uten tvil. Alle sammen var samlet for å stå på ski og grille. Været var også helt perfekt. Det kunne ikke bli bedre! 

April


Det begynte å snø utrolig mye i April i fjor. Jeg og Ragnhild hadde planer om å ta julekortbilder til den kommende julen, men de ble aldri brukt da... skuffende egentlig. Det var er julestemning i April enn det var i jula. 

Mai

17. mai. Kan ikke unngå å neve det. 

Haha, vi hadde bytur med klassen, og jeg ler fortsatt til jeg nesten besvimer av det lille uhellet til Erlend og Sondre. 

Jeg og Erlend var på dugnad i Heimtun. Det var koslig egentlig, sett bort i fra at vi åtte skrape av alle tyggiser fra stoler og bord. ''Gøy på landet''-tvteamet kom til bygda. Jeg og mine venner stilte gledelig opp som statister. De hadde også arrangert et pop-up party for oss, men etter de hadde filmet i ca. en halvtime stakk de av. Så det ble vi som måtte rydde opp alt. Skuffende. 

Seiletreningene begynte på igjen i april, og jeg var sjeleglad. Elsker den sporten der! 

JuniBytur med FYSAK-gjengen. Vi spilte paintball, fighta' med slike digre q-tips, sumo-bryting osv. Det var så sinnsykt morsomt! Senere på kvelden dro vi til langsand hvor vi sov over. 


Etter eksamen var det ganske så chill på skolen. Vi gjorde absolutt ingenting, vi måtte bare være på skolen. Hadde skoledagen vært sånn til vanlig hadde jeg gledelig stått opp halv syv hver dag. 

Skoleavsluttnignen med verdens beste ungdomsskoleklasse ♥ Har så mange fantastiske minner med dem!

Så begynte sommerferien. Jeg har funnet på så mye forskjellig sprell denne sommeren! Og jeg har ikke tellingen på hvor mange båtturer jeg og mine venner har vært på. Det har vært en helt fantastisk sommer. 

Bildene fra resten av 2012 kommer i et senere innlegg.