hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

Foto

Favourites in black & whiteDette er bilder jeg har blitt veldig glad i, og som hjelper meg å huske fine minner ♥ Det øverste bildet fant jeg på tumblr her om dagen, bare i farger selvfølgelig. Det var gøy! 

ART

when nothing goes right, go left


Then...


Da vi dro til byen med den gamle klassen. Savner dem egentlig ganske mye....

Da jeg fikk vite at søknadden min til USA ble godkjent. Vil veldig gjerne dra, men vil også veldig gjerne bli. Men jeg skal dra. 

Spania ♥ Savner varmen. 


London. Gjett om jeg skal tilbake dit da!? What a wonderful place! Vi var der like før OL i år. Jeg må si at det var ganske fullt overalt egentlig. 

Wihi, kjøpte denne i Rhodos i september. Den henger over sengen min. Loveit. 

Gud. for en flott sommer det har vært. Begynner nesten å grine når jeg tenker på det.

Dream catcher
Denne nydelige drømmefangeren kjøpte jeg på et marked i Rhodos. Den er sååå fin! Elsker den. Den skal nok få en plass over senga mi slik at den kan fange opp mine dårlige drømmer, og la de gode drømmene slippe forbi. 

Sommeren er finest i Norge

...når den først er her. 

Føler meg priviligert som bare bor noen få meter fra sjøen ♥ 

I fly
Disse bildene Ragnhild sitt verk. Hun er så flink ♥

Visste du at jeg kan fly?

Okei, kanskje ikke. Men bildet ser veldig realistisk ut, ikke sant? Ragnhild var på besøk til meg her om dagen og hun ville så gjerne prøve å få til noen flygebilder av meg. Selfølgelig ville jeg være med på det. Jeg tror egentlig både jeg og Ragnhild ikke hadde så veldig store forventninger til dette prosjektet. Det var jo tross alt første gangen hun prøvde det, men resultatet ble jo så bra! Dette er bare det eneste bildet jeg har sett så langt. Raggen jobber jo absolutt hele tiden, så hun har kanskje ikke så mye tid til å redigere heller. Resten av bildene kommer sikkert før eller senere uansett. 

Bildet er forresten fra Ragnhild sin blogg: ragnhildre.blogg.no

Looking at my best friend and thinking: Why the fuck do I love this retard?hello yellow
g16

Jeg fikk et lite foto-oppdrag her om dagen. Jeg tok lagbilde av gutter16, for senere å se kampen.


kjekke gutter!selve lagbildet


Summer vibes
black & white splash

summerlove


Kan jeg virkelig få sagt hvor mye jeg elsker dette treet?Trampe ♥♥♥


I hele dag har jeg daffet rundt i solen. Ah, sommer ♥ Jeg begynner faktisk å bli brun også. I morgen skal det bli enda varmere, og da kan det godt hende jeg drar til stranda. Hvordan står det til hos dere?

Mitt
Ah, elsker at huset mitt står 10 meter fra sjøen og at vi har minst 4 epletrær, 1 pæretre og 1 kirsebærtre som blomstrer så utrolig fint om sommeren. Elsker at sola har stått høyt på himmelen i hele dag, og at det har vært godt og varmt. Jeg elsker at jeg har hatt fri i dag og skal ha det helt til tirsdag. Elsker det!

She got her lipstick on
Yup, jeg kom opp i spansk til muntligeksamen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg...

oh gosh.

Gi meg sommerSkidag i HaugsdalenProsjektetEmma, Trude, Mallene og jeg i fototimen ♥

Skolefotoprosjekt

 

Skumringsbilder

Jeg og søsteren min, Ingrid, bestemte  for å dra ut og ta noen bilder her om dagen. Vi var litt sent ute, og lyset var ikke godt nok til å kunne ta noen skikkelige klare bilder, men vi snudde det om til vår lykke. Vi fikk bildene til å bli litt skumle og mystiske. De er selvfølgelig ikke perfekte, men det skal jo prøves flere ganger!


 

Mystikk
KORissa

Det er en stund siden jeg fikk fotooppdraget der jeg skulle ta bilder fra forestillinga til KORissa. Jeg lovte jo at jeg skulle legge ut bildene jeg tok. Forestillinga var forresten sykt bra! Jeg får frysninger over hele kroppen!
Regndråpen henger der ikke

 
canon eos 550d// photoscape

Mitt første foto-oppdrag

I dag tidlig fikk jeg mitt første foto-oppdrag. Jeg takket selvfølgelig ja med en gang. Jeg skulle ta bilder fra  forestillinga: ''Livet, en bruksanvisning'' av KORissa, som gikk i går kveld. (Det var råbra!)  Jeg fikk reservert plass med navnet mitt på også. På lappen sto det faktisk: ''fotograf Mette'' Det er ikke verst for en amatør som meg! Jeg ble ganske fornøyd med bildene også faktisk. Å ta bilder av noen som står på en scene er ikke det enkleste motivet å ta bilde av, spesielt hvis du ikke skal bruke blits. Blits er forstyrrende. Det har jeg erfaring med selv etter å ha stått på scenen ett par ganger før. Så jeg stilte på lukketiden etter hvor mye lys det var på scenen, og ellers nøt jeg  showet fullt ut. Jeg legger ut bilder fra forestillingene senere. 


*stolt*

Forever youngcanon eos 550d// photoscape

Autumn

Nå er jeg lei av høstfarger. Jeg vil ha snø. 

How am i supposed to breathe with no air?

Himmelen var helt nydelig klokken fem i går tidlig. Jeg våknet av lyset på rommet mitt var helt rødt, og jeg kunne ikke la være å gå ut for å ta bilder. Jeg gikk nesten i søvne. Bildet er ikke redigerte bortsett fra selve beskjæringen.


canon eos 550d// bittelitt photoscape


Still getting butterflies every once in a while.


canon eos 550d// photoscape

.canon eos 550d// photoscape

Andrea och Dennis

 

I think I think too much


canon eos 550d// photoscape


Røsslyngcanon eos 550d// photoscape

Autumn

 


canon eos 550d// photoscape


Sommerfaktor


canon eos 550d// photoscape

Time to


canon eos 550d// photoscape
Siste dag før premiære

Da var generalprøven overstått, og jeg gleder meg masse til premiæren til Folk ved Sjøen. Jeg er enda ikke blitt nervøs, men jeg håper jeg blir det snart, for da blir jeg skjerpa! Generalprøven gikk ganske bra for min del, og jeg tror forestillingene kommer til å gå som smurt! I morgen skal jeg møte opp klokka 12, og forestillingen begynner klokka 14, så jeg lurer på hva jeg skal gjøre de to timene før forestillingen. Sannsyneligvis det samme som jeg gjorde før generalprøven i dag; ta bilder. Disse bildene er av Sondre og søsteren min. Hva synes dere?  
we're all mad here

 


canon eos 550d// www.picnik.com//Cry.

 


Canon eos 550d//photoscape
Kornåkre

 

we are who we choose to be

 


Canon eos 550d// photoscape// 60/365 
wonderful


Canon eos 550d//b photoscape// 59/365
Out in the fieldsSom perler på ei snor


Canon eos 550d// photoscape// bilde 43/365 

Hva synes du?


Denim, buttons, balloons


Canon eos 550d// photoscape//  34/365
Raindrops #2


Raindrops

Jeg prøver og feiler med min nye speilrefleks, og ettersom at jeg ble ganske fornøyd med dette bildet, kunne jeg ikke gjøre annet enn å dele det med dere. Hva tror dere?


kan vel ikke unngå å si at jeg har blitt inspirert av CarolineMaria, men jeg har tatt bildet og redigert det helt selv.


Prestekrager

En eng av løvetann

Jeg tok meg friheten til å prøve ut mitt nye kamera, jeg.Nye canon eos 550D

For øyeblikket er jeg i ekstase! Jeg elsker det nye kameraet mitt. Jeg har så vidt tatt det i bruk. Enda  er jeg mer komfortabel med automodus, men jeg vil gjerne lære litt mer etterhvert. Det eneste som surrer rundt i hodet mitt for tiden er speilrefleks, speilrefleks, speilrefleks. Love♥

Noen fototips?