hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

Blogg

27 timer i et døgn

Jeg brukte å ha tid til å gå meg en tur med kameraet mitt bare for å se om jeg kunne finne noen fine motiver til å ta bilder av. Nå har jeg ikke en gang tid til å plukke frem speilrefleksen for å ta bilder om det dukker opp fine motiver helt uten videre. Jeg hadde tid til å ringe på venner for å spørre om de ville finne på noe etter skolen eller kanskje for å ta oss en bytur i helgen som fulgte. Nå har jeg ikke tid til å sende på en melding, eller holde en samtale på snapchat engang. Det er bare så vidt jeg har tid til det i helgene, og noen bytur blir det ihvertfall ikke. 


ALT dreier seg om skole og jobb for tiden, og selv om jobbtiden min er kuttet ned drastisk de siste ukene har jeg likevel nok jobbing og lekser som har fylt opp den tiden jeg hadde til overs etter at det ble mindre arbeid for meg. Noen ganger når jeg sitter hjemme og skriver på en kjemirapport, leser til en matteprøve eller jobber med særemnet, føler jeg meg som den eneste i klassen, ja faktisk noen ganger hele Norge også, som virkelig har INGEN fritid på hverdagene. Jeg er sikkert ikke den eneste, fordi det er ikke utenkelig at noen av dere har det slik som meg. 

Jeg er ihvertfall den eneste på mitt trinn som har vært utvekslingsstudent og som går realfag. Det er søren meg ikke lett! Året i USA var ikke en utfordring med tanke på skolen og fag i det hele tatt. Alt var rett og slett pissenkelt, og karakterkortet mitt stråler nesten av kun A'er på rekke og rad. Uheldigvis har skolene i USA så mye lavere nivå enn hva det er i Norge. Jeg har så mye å ta opp i både kjemi og matte, og jeg har måttet lese både i læreboka fra i fjor og i år for å i hele tatt kunne forstå stoffet. Dette gjør jo at for bare å gjøre noen små enkle oppgaver, må jeg bruke kanskje dobbelt så lang tid som alle andre i realfagsklassene mine. I tillegg har jeg jo også mistet norsk og historie. Disse fagene er ikke vanskelige, og jeg skal kunne klare å komme meg igjennom året med relativt gode karakterer om jeg jobber mye med faget, men jeg har likevel et problem: Det blir KRISE om jeg kommer opp til eksamen, ettersom jeg kommer til å få spørsmål fra det året da jeg var borte. 

Dette stresset som jeg føler på nå er på grensen til uutholdelig. Jeg har fått kviser i hele ansiktet, jeg har blitt syk, jeg kjenner jeg har vondt i kroppen og føler meg så sliten at jeg bare vil legge meg ned for å sove hver dag etter skolen, men det har jeg jo ikke tid til. Da jeg kom hjem fra skolen i dag måtte jeg bare legge meg ned for å gråte bare fordi jeg følte meg så sint og sliten. Jeg synes synd på vennene mine som prøver å omgås med meg på skolen, fordi jeg er så sinnsykt lett antennelig, og det skal så lite til før jeg bjeffer til. Det går liksom ikke rundt, og jeg strekker ikke til. Det skulle ha vært 3 timer til i et døgn, ja, hadde det vært 27 timer i et døgn så hadde jeg sett enden i tunellen. 


5 dager igjen

Tenk at det bare er fem dager igjen til jeg flyr over atlanterhavet, og blir der i et år! Jeg våknet klokken 10.00 i morges, kikket på ''Big Day''-appen min og så det kun var fem dager igjen til avreise. Jeg tenkte at om akkurat fem dager på den tiden, sitter jeg på Gardemoen og da er det kun er en halvtime til flyet fra Oslo til Newark går. På den tiden vil jeg nok være utrolig spent, nervøs, trist og lykkelig på en og samme tid. 

Det første jeg så da jeg sjekket facebook i dag morges var at vertsmor hadde skrevet et innlegg på veggen min ♥  ''We are getting excited for you to get here, enjoy your last week in Norway! Give your family hugs from us!! :)''  Det var så koselig, og det fikk meg til å glede meg desto mer til å reise. Ellers ble dag fem før avreise brukt til å spise lunsj med Aksel og Martin. Jeg var ikke spesielt sulten så det ble bare en liten kaffe latte, men den gjorde utrolig godt. Aksel kjørte selvfølgelg på med oreoglass, seks donuts og en cola. Det er i grunn ganske sykt at han holder seg såppas tynn. Aksel og Martin skulle senere opp og ha mattetime, og jeg som ikke skal gå skole her ble likevel tvingt med. Så jeg gjorde faktisk matte i dag. Hva skjedde med sommerferie? Det var hyggelig å være litt sammen med gamleklassen igjen da. De er best ♥Ooog jeg greide selvfølgelig ikke dy meg. Det har vært litt intens shopping i det siste, og det er dumt ettersom jeg vet at jeg kommer til å kjøpe sykt mye i USA også. Det ble likevel en Helly Hansen-jakke, chelsea boots i brunt skinn og leopard-loafers med gull-nagler. Hehe. Dette skal jeg også prøve å få plass til i den lille kofferten min. Ups. 


Chelsea boots og loafers fra Eurosko// Jakke fra Helly Hansen

#utveksling 

Workout

Hva er det egentlig å finne på dagene fremover? Jeg er opptatt med forestilling om kveldene, og vennene mine er på skolen når jeg er hjemme. Heldigvis hadde Henrik og Håkon fritime fra 09.30 til 12.30 i dag. Det passet helt utmerket slik at jeg hadde en god grunn til å komme meg opp av senga så tildlig på morgen for å trene styrke i hallen. Det var utrolig gøy, men jeg har etterhvert funnet ut at det ikke funker å trene effektivt og være sosial samtidig. Nei, jeg tror faktisk jeg trener best alene, men det er ikke like gøy desverre. Jeg tok meg en liten joggetur på 5 km etterpå da, og det gjorde så godt! 


Instragram-klyse-skrytebilde ♥

Premierekveld

Tenk at det er premiere i kveld! Vi har ikke hatt særlig mange prøver, men vi har jobbet hardt for å komme dit vi er nå, og endelig kan vi få lov til å vise fram spelet for publikum. Åh, som jeg gleder meg! Vi hadde en veldig bra generalprøve i går, og jeg skal bruke all energien jeg hadde i går pluss enda mer for å gjøre premieren enda bedre. Gjerne kom å se det spektakulære spelet ''Den Siste viking'' dere også! 


Det første bildet er tatt før prøven i går, og det andre er tatt etter prøve for noen dager siden. #tired 

Den siste viking 2013

For bare noen få dager siden begynte den første prøven av Den siste viking, et friluftsteater som jeg skal være med på i år med Margareth Olin som regissør.  Det er et spel med sammensetning av profesjonelle skuespillere og lokale amatører. Nils Ole Oftebro, Paul Ottar Haga, Bjørn Moan er et eksempler på profesjonelle skuespillere  som skal være med i år (starstruck!!!) . Det er så gøy at jeg får være med på dette spelet, som faktisk er et av de tre største spelene i Norden, og jeg har fått talerolle! 

Spelet handler om fiskebondens harde liv for hundre år siden. De måtte seile opp til Lofoten på fiske for å tjene penger til koner og barn hjemme i Rissa. Det jeg rett og slett elsker med dette spelet er at alt spilles så ekte. Det er ekte seilbåter på elva, det er med et båtkvelv og menn som hopper på sjøen. Det er så spennende! 

Bildene er fra tidligere oppsetninger av den siste viking. 

For øyeblikket synes jeg prøvene går veldig bra. Margareth og Lina har god struktur, og vet hva de holder på med når det kommer tl regissering og planlegging. Prøvene tar opp nesten all fritiden min, og selv om det er veldig mye venting på prøvene, blir det verdt det når det først er min tur til å gå på scenen. Jeg synes selv at rollen min kan være litt krevende, spesielt i en scene, men jeg har ikke lyst til å si så mye mer om det før forestillingene. Jeg er bare så spent på hvordan det blir! Jeg gleder meg ♥

Dere kan lese mer om selve spelet, hvor det befinner seg og hvordan dere får tak i biletter her. 

Everyday life

God kveld venner!
For en uke det har vært. Er det ikke rart at med en gang godværet kommer, har man plutselig så mye annet å gjøre. Det er ikke rart jeg ikke har hatt tid til å blogge. Mandag brukte jeg mye av tiden min på å vaske og rydde rundt i huset. Jeg synes det er litt trivelig å gjøre huset fint til mamma kommer hjem fra ferie. Hun blir så glad♥ 
Godværet kom endelig til Trøndelag på tirsdag, og jeg rakk å sole meg bittelitt før jeg selfølgelig måtte på jobb. But it's ok. Det var akkurat slik på tirsdag også. Fint vær - jobb. Dessuten dro Maja til USA på tirsdag. Jeg får mest sansynlig ikke se henne på et år. Kanskje, kanskje, kanskje jeg kan være heldig å treffe på henne når jeg reser over selv. Jeg kan nesten ikke vente med å reise nå som jeg ser at Maja har det så fint der hun er nå.  
Det ble grilling med en gjeng på onsdag, fikk pakke fra apple på torsdag (♥) og på fredag dro jeg og Morten til gourmé-Martin hvor vi fikk servert hjemmelaget boller og oreokake.I dette øyeblikk prøver jeg å ta igjen for helgens inntak av søtsaker så jeg baker et lavkarbobrød. Det er første gangen jeg prøver å bake mitt eget brød faktisk. Good girl. 

Got my iPone back

Jeg tror det var i Mai at jeg først merket at den gamle Iphonen min begynte å leve sitt eget liv. I begynnelsen var det helt ok, fordi jeg stort sett kunne ringe å sende meldinger uansett. Det ble verre etterhvert og til slutt datt dekningen ut absolutt hele tiden. Herregud, det er sååå irriterende at du ikke får til å ringe noen når det er noe du virkelig må spørre om eller har lyst til å fortelle. 
Det tok en god stund før jeg gadd å gjøre noe med det egentlig. Jeg hadde ikke noe lyst til å gå uten Iphone i noen uker mens det var på reparasjon. Det er ganske sykt og egentlig litt trist hvor avhengig man kan bli av en liten smarttelefon. Jeg leverte den inn til reparasjon i Juni på den lokale elektronikk-butikken. Det skal sies at det også var litt godt å få den litt unna også.  Jeg ventet et par uker, og fikk plutselig høre at de ikke kunne reparere iPhonen min likevel fordi jeg ikke har abonnement fra telenor (?!?!) Så jeg var ganske irritert da jeg fikk tilbake min helt ubrukelig iPhone. Jeg sendt den etterhvert til eplehuset i Trondheim. Servicen var så mye bedre der. Jeg fikk en helt ny iPhone etter bare 2 uker. 
Nå er det nok rundt en uke siden jeg fikk iPhonen min tibake. Heldigvis hadde jeg tatt sikkerhetskopi og fikk lastet ned alle appene og bildene jeg hadde på den gamle iPhonen. Lettelse! Har også bestilt nye earphones og beskyttelsesskjerm. Den gamle iPhonen hadde masse riper, og det skal jeg for all del ikke ha på denne. Dekselet fikk jeg forresten av søsters i bursdagsgave ♥♥ Er det ikke søtt? Det er fra accesorize.

Og når det kommer til bakgrunnsbildet på iPhonen så er det Johnny Depp fra filmen The lone Ranger. Den filmen jeg se. Jeg har en greie for indianere og Johnny Depp egentlig. Finnes ikke bedre kombinasjon! 

By Camilla Hay Jenssen

Jaa endelig!!! Jeg har ventet en god stund på disse bildene, og endelig fikk jeg dem tilsendt av fotografen, Camilla Hay Jenssen. Etter fotoshooten hadde jeg egentlig ganske høye forventninger til disse bildene ettersom at alt var så godt planlagt. Kjolene som Runa Bergitte Sødal har designet og sydd selv var så utrolig søte, og allerede da jeg prøvde kjolene hadde jeg en veldig god følelse. Jeg skal heller ikke klage på locationen heller. Huset og hagen vi tok bilder i var sååå fin. Drømmehage ♥ Det er nesten litt skummelt å ha så høye forventninger til et slikt resultat, men da jeg fikk bildene var de akkurat slik som jeg hadde tenkt at de skulle bli. Jeg har opplevd tildligere at jeg har blitt ganske så misfornøyd etter jeg har fått bildene, og det er så fælt. Disse bildene derimot, er jeg kjempefornøyd med! Tusen takk til medmodel Øyvind, assistent Even, Runa og Camilla.
 

The brilliant red

Hei! Som dere kanskje husker var jeg på en fotoshoot for rundt to uker siden. Jeg skulle stå modell for Runa Bergitte Sødal som syr og designer sine egne kjoler. Personlig synes jeg kjolene var sykt søte og det var spesielt en kjole jeg ble totalt forelsket i. Bildene under er noen eksempler på kjoler som ligger ute på facebooksiden hennes, the brilliant red. Jeg anbefaler dere å ta en titt her for å se flere. 

Fotograf: Camilla Hay Jensen
Eter bildene til Runa ble tatt tok vi også en tur ut i hagen for å ta bilder som også Camilla kunne bruke til sin portefølje. De bildene har jeg ikke sett enda. men jeg snakket med Camilla og forhåpentligvis får jeg dem om noen få dager! Gleder meg! Bildet under er et behind the scenes-bilde som er tatt fra fotoshooten. 


 

Sneak peak

What a day! Jeg våknet egentlig av meg selv 07.45, rett og slett fordi jeg gledet meg mye til photoshoot i dag. Runa Bergitte Sødal hadde designet og sydd sine egne klær, som jeg skulle stille opp som model for. Bildene skulle tas i hennes hus og hage, som forresten var sykt fint. (!!!) Det var en veldig morsom photoshoot med fotografen Camilla Hay Jenssen, medmodell og assistenter. Jeg har fått sett en liten smakebit på bildene som jeg viser dere nå, men jeg tror jeg blir mye mer fornøyd med bildene jeg får senere. 


Wæææ, gleder meg såå mye til å se resultatet. Jeg forelsket med helt i en kjole som Runa hadde sydd. Den var hvit med blomstermøster, stram i livet og blonder og åpen rygg. Elsket å ha den på! Skulle ønske jeg var så flink til å sy at jeg kunne lage mine egne klær. Det er jo en kunst! 

N E D T U R

Dere husker jeg fortalte om Iphonen min som var på rep.? Vel, jeg fikk høre i dag at den har kommet tilbake. Jeg var sjeleglad og lettet, ettersom jeg har gått uten telefon i det heletatt i en evighet! Det syntes jeg virkelig var på tide, og da den skulle hentes fikk jeg bare den samme gamle, ubrukelige Iphonen tilbake. De sa de ikke kunne reparere den på grunn av at jeg ikke hadde abbonement. Kødder. du. med. meg? Nå må det sendes mail til apple.com og hele pakka, hvis jeg i det hele tatt gidder å sende den på rep. da. Jeg får den sikkert ikke tilbake før jeg drar til statene uansett....  Haha. max ulaks som vanlig. 


Kanskje jeg skal grave meg ned et sted. Vurderer det på det sterkeste. Haha. 
Adizero
Elsker disse adizero-skoene fra adidas! Jeg dro til løplabbet i Trondheim for å få best mulig sko som passer til meg. Jeg har lenge fått vondt i ankler og kne når jeg er ute og løper, så det var virkelig på tide med nye joggesko. Jeg har testet dem allerede. Jeg tok en treningstur med intervaller i dag tidlig, og jeg kjente det ikke i anklene i det hele tatt. Lykke! 

Happyface!

JAAAAAA!!!! JEG ER FERDIG MED EKSAMEN!!!

Nå har jeg praktisk talt tatt ferie. Det er så sykt herlig. Nå blir jeg ikke vurdert i noe fag før jeg begynner på High School i USA til høsten. Jeg fikk femmer til og med, og det er jeg egentlig sykt fornøyd med. De andre som kom opp i breddeidrett fikk velge i idretter de holder på med på fritiden, mens jeg hadde volleyball som jeg egentlig aldri har holdt så særlig mye på med. Jeg hadde kanskje minst sjanse til å få en dårlig karakter, men herregud hvor godt det var med en femmer. Jeg kan leve lenge med det ass! 


Happyface!

eksamensstress

Jeg er helt stuck. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ikke aner hva jeg skal gjøre på min eksamen. Å planlegge lekprega oppvarming basert på basisferdigheter til volleyball som en sensor skal vurdere er overhodet ikke gøy. Å planlegge ei treningsøkt med basisferdigheter til volleyball skal gå greit, men å vise min kompetanse i selve idretten blir verre igjen. Hater når noen skal vurdere hvor flink jeg er i noe. Hva med å vurdere kun innsatsen? hehe. Hvis noen har gode tips å komme med til min eksamen; ja takk! 

Det finnes likvel en god nyhet blant det dårlige. Jeg fant kvitteringen til iPhonen min og nå er den på reparasjon. Mest sannsynlig kommer jeg til å få en helt ny og gratis iPhone på garantien. Happiness! Så nå gjenstår det bare å vente. 
Praktisk-muntlig eksamen i breddeidrett

Just my luck! 6 av 26 elever i klassen skulle komme opp i eksamen. Selvfølgelig ble det meg. Det er så typsik at jeg nesten bare må le! Med min flaks blir det alltid meg i slike utrekninger. Jeg kom opp i breddeidrett, noe som egentlig er et greit fag å komme opp i. Skal egentlig bare grovt sett legge opp ei god gjennomtenkt treningsøkt og gjennomføre den på 45 min. Lett. 

Er også utrolig uheldig med oppgaven. Vi fikk oppført en liste med forskjellige idretter vi skulle snakke om, og ingen av de idrettene er ting jeg driver eller har drevet spesielt mye med på fritiden. Jeg krysset nesten alle fingre og tær for at turn eller seiling skulle være oppført på listen, men neeeeida. Jeg valgte volleyball da, og hvis jeg skal være helt ærlig er jeg ikke så verst i volleyball heller. Så jeg tror det kommer til å gå ganske bra. 

Og til sist, gjett hvem som ikke får til å levere inn iPhonen til reperasjon på grunn av at jeg ikke har kvittering? Mhm, exactly. Meg.
Bildene beskriver humøret mitt akkurat nå:


 Snakkeees. Skal gro fast på rommet mitt og volleyballbanen til eksamen er ferdig. Hadet. 

Ingrid og Jonas' konfirmasjon


Ingrid, søsteren min, og søskenbarnet vårt, Jonas, ble konfirmert i kirka i går. Jeg har ikke vært i konfirmasjon siden jeg selv ble konfirmert for to år siden, så det var veldig gøy. De feiret den sammen. Det passer så utrolig godt. Vi leide lokale på kraftlaget, hvor det ble servert tapas. Elsker tapas! Det ble servert kake i løpet av ettermiddagen også, men jeg spiste ikke et eneste stykke. Jeg var allerede full på tapas. Hehe.


Pynten var utrolig søt forresten. Liker idéen med kjærlighet på pinne som bordkort. 


Konfirmanene ♥ 

Lately

Ojoj, lenge siden sist. Det har skjedd så mye i det siste. Fotograferinger, venner og jeg har til og med sminket teatergjengen på kuler i solnedgang. Jeg har også langt så mange planer framover. Jeg går rundt og gleder meg til alt mulig absolutt hele tiden.

På tirsdag er det klassefest, og det skal bli vilt! Å ordne en klassefest er noe jeg har hatt lyst til helt siden jeg begynte på vidregående. Klassen jeg går i er helt fantastisk. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre, derfor kommer klassefesten på tirsdag til å bli helt konge!
I helgen den 24.-26- mai skal jeg på preparation weekend i Oslo med Maja. Vi skal bo der sammen med andre studenter som utveklser til USA. Vi kommer til å få masse informasjon om utvekslingsåret, og vi skal forberede oss godt.
Ellers har jeg og familien planer om å dra til Danmark i sommer. Vertfamilien min fra USA reiser nemlig til Europa, og jeg får muligheten til å møte dem allerede i sommerferien.


Bilde fra siste fotografering. Bildene er tatt av fotograf SIlje Markussen Dale.

Skidag 2013


Bildene er tatt av vakre >Ragnhild Rennan<

På fredag var hele Rissa Vidregående Skole samlet i Haugsdagelen for å stå på ski. Det var en helt fantastisk dag, litt kaldt, men det var nesten ikke en eneste sky på himmelen. Jeg kom hjem med stive lår etter bakken, stive magemuskler etter all latteren og ikke minst fregner på nesen etter solen ♥

Nye studiobilder

Jeg var på denne fotoshooten i slutten på januar tror jeg, og jeg fikk tilsendt bildene for ikke så lenge siden. Fokuset var ikke først og fremst på fashion denne gangen, det handlet heller litt mer om utrykk og så videre. Det var også en fotoshoot helt uten sminke. Spennende! Fotografen er Marte Aubert. Dere kan få se et lite utvalg:


Var også på en fotoshoot på tirsdag. Skal ikke røpe så mye om den enda. Bilder kommer sikkert om ikke så lenge.

Ha en god påske!

 

Life as smette #2

som alle andre liksom.nei. 

Wild hearts can't be broken


Lillesøster og meg

Bildene er tatt av Fotograf Kari-Anne Toth rundt midten av Januar. Whatcha think? 

Blograped

Ikke tro på Henrik. Feil. Feil. Feil. 
Han tok seg friheten til å poste et innlegg på bloggen min, om seg selv vel og merke. Noen bør fortelle den slasken at det ikke er sunt å ha for høye tanker om seg selv. Selfdigger. 

 

Henrik, best boy ever!

Hei alle Henrik-fans! Jeg vet deter mange av dere der ute, og her kommer en skikkelig godbit som jeg vet dere har ventet lenge på. Jeg har sett alle kommentarene som etterlyser et innleggom minebeste venn Henrik Waterloo. 

Henrik er egentlig en ganske perfekt fyr. Ja han er både kjekk snill og helt utrolig kul. Det er egentlig ikke så mye mer å si om den saken. 

Her hjelper Henrik meg med bagasjen på FYSAK-turen


Her er Henrik og jeg i midten, jeg må nok også ta med at det er to andre kjekke gutter på dette bildet, men Henrik tar likevel kaka.

Life as smette


Søsters' bursdag


Lillesøster har bursdag  i dag! Hun er verdens vakreste, blideste og merkeligste søster ever. Gratulerer med 15-års dagen snuppi ♥

Forberedelse av en shoot

Etter etterspørsel av søte Theresa fant jeg ut at jeg kanskje skulle skrive et innlegg om hva som faktisk skjer før en photoshoot. Tror kanskje det kan være flere som lurer på akkurat dette. 

Som regel blir jeg kontaktet over mail, telefon eller via facebook av fotografer. Det er noen fotografer jeg har jobbet med tidligere, og de har derfor nummeret mailadressen min fra før av. Andre fotografer kontakter som regel modellbyrået og får informasjon derfra. Til å begynne med forklarer de litt om hvordan og hvor photoshooten skal være. De antar også en viss tid. De lurer først og fremst på om jeg er interessert, og i så fall når det passer for meg. I mitt tilfelle passer den tiden de har antatt nesten aldri. Jeg bor ca. en time unna Trondheim, og er derfor avhengi av buss og båt for å komme meg dit. Bussene til og fra Rissa går ikke akkurat hver time, så jeg må planlegge slikt i god tid før jeg drar. 

Dette bildet er tatt av Benedicte fra Norges Kreative Fagskole. 

Etter at jeg har sagt ja til å være med på shoot og sagt fra om hvilke tidspunkt som passer meg best, bruker jeg som regel å få tilsendt et moodboard av fotografene. Det er for at jeg skal kunne se hvilke uttrykk og poseringer fotografen ønsker seg. Det er også mye enklere for meg å kunne se hvordan jeg skal være foran kameraet for at fotografene skal få akkurat de bildene de trenger. 


Dette er et typisk moodboard jeg får. Dette fikk jeg tilsendt av fotograf Hege Abrahamsen før en photoshoot i Byåsen. 

Som regel er jeg på photoshoot i studio på fotofagskolen i Trondheim, så da møter jeg fotografene der. Hvis vi skal på location møtes vi som regel en annen plass og jeg drar dit sammen med fotografene. Hvis jeg skal på location styles jeg enten der eller på fotofagskolen. Det kommer helt an på hvor mye styling photoshooten krever. Noen fotografer vil ha bildene så naturlig som mulig, og bruker derfor ikke styling. Andre vil ha veldig mye styling. Stylisten ordner hår og sminke mens fotografene gjør klar studio før shoot, og styling kan ta veeeeeldig lang tid. Enkelte ganger har stylistene brukt over tre timer. Det kan bli utrolig kjedelig å sitte der så lenge, men som regel bruker de litt over en time, noe som jeg synes er akkurat sånn passe med tid. 
 
Fotograf Kari-Anne Toth

Etter stylingen bestemmer fotografen og stylisten hvilke klær jeg skal ha på meg, fotografen informerer kort om hvordan hun/han vil ha bildene og vi begynner å ta testbilder for å finne det perfekte lyset på bildene. Etter det er det bare å sette i gang med shooten, og jeg får bildene tidligst en uke etterpå.

Fotograf Tina Hårklau fra fotofagskolen

Jeg gleder meg forresten til å vise dere noen bilder jeg fikk for ikke så veldig lenge siden. Skal vise dem til dere så snart jeg får tid. 
 

Fotograf Silje M. Dale - del 2

Hei, tenkte jeg skulle vise dere resten av bildene jeg tok på photoshooten tidlig i januar. Silje Markussen Dale er fotograf og photoshooten var helt uten styling.


Lately


1. Jeg har vært på jobb, og da jeg la merke til disse skoene, mårre jeg bare ha dem! Litt synd at jeg ikke kan bruke dem før til våren. 2. Jeg har blitt avhengig av yoghurtnøtter. Egentlig har jeg vært det lenge, men denne uka har det tatt av. 3. Vi fikk inn converse på skobutikken, noe som egentlig er ganske stort ettersom at Rissa er et sted pokkers inn ødemarka.


4. Jeg har klippt håret. Det har gått et år siden sist, så det ble utrolig slitt. Jeg måtte klippe av utrolig mye. 5. Jeg har trent. 6. Jeg var på bursdagsfest forrige helg.

Følg meg på insta forresten - @mettero

Superkokken

Jeg har egentlig aldri vært gira på å lage mat, i hvertfall ikke middags-mat, men i det siste har jeg vist en liten interesse for det. Hvis jeg lager maten selv, bestemmer jeg selv akkurat hvordan og hvor sunn jeg vil ha den.


Dette ble dagens middag. Det er laks, chévrekrem ( Jeg fant egentlig ikke chévreost i butikken, så jeg brukte snøfrisk i stedet.) og epplesalat. Jeg fikk se oppskriften som fotballfrue hadde lagt ut, og jeg fikk utrolig lyst til å prøve det. Det smakte så utrolig godt. Dere burde virkelig smake det. Oppskriften finner dere her.
Resten av kvelden i dag blir brukt på lekser og trening. En effektiv dag!

Mah sistah

 

Instalately
1. Jeg og Kættis var ute og ridde på hest. Legg merke til våre vakre outfits. 2. Humor på Rissa vgs. 3. Jeg utrykker min glede på snapchat etter å ha slått Henrik i skyting. Det var forresten sykt gøy å skyte. 4. Jeg skulle egentli øve til naturfagprøve men....

Hellooo

Beste gjengen ever ♥

Trenger dere en update? Vel, dette er det jeg har gjort i løpet av uka så langt: Jeg har faktisk vært ute å ridd på hest med Kættis, sett film, spilt volleyball med lærerne. (Tro det eller ei, men jeg og en gjeng andre deltar på volleyballtreningene til lærerne. Vi knuser dem, hehe. ) Ellers har har uka gått til lekser, lekser og lekser. Studiespesialisering er slitsomt, men altså: Jeg er teoretiker og realist. Jeg liker det egentlig veldig godt.

2012 #2

Juli:Jeg var på hyttetyr med hele familien. Jeg elsker å være på hytta, spesielt om sommeren!Jeg var også på tur i Innerdalen. Målet var å være på Innerdalstårnet, som de fleste kanske kjenner som ''blåfjell''. Vi kom oss desverre ikke helt på toppen på grunn av at det var tåke og regn. Det var rett og slett ikke forsvarlig å gå på toppen. Jeg var i London sammen med Pappa og søstersen. Vi dro dit rett før OL, så det var sykt mye folk der!


kvalitetstid med bestis ♥


Jeg kan ikke engang telle hvor mange båtturer jeg har vært på i sommer sammen med de beste vennene. Jeg husker spesielt denne dagen godt fordi vi fikk oppleve alle værtypene (sett bort i fra snø) på en eneste dag. 

August:


Langsand med vennegjengen ♥

Jeg fikk vite at søknaden min angående et high school-år i USA ble godkjent. Lykke!

Jeg begynte på Rissa vidregående skole, og siden vi er førsteklassinger ble vi terrorisert av russen. Vi måtte blant annet møte på skolen uten sminke og med monobryn. Vakkert!

September:


Jeg og Raggen +++ dro til Rhodos første uka i september, og det var heeeelt fantastisk!

Året 2012 har med andre ord vært et ubeskrivelig år. Jeg har fått så mange nye venner som jeg vet helt sikkert at jeg kommer til å ha resten av livet. Jeg har også reist til mange forskjellige steder i år. Jeg har reist mer enn jeg har gjort noen gang! Det skal mye til for at 2013 skal toppe 2012, men jeg tviler ikke et sekund på at 2013 kommer til å bli et bra år det også.

need. summer. now
fineste Raggen ♥

Det er fineste Ragnhild Rennan som har tatt bildene. Trykk på linken for å komme til bloggen hennes ♥

Som noen av dere sikkert har fått med dere, skrev henrik et sykt kreativt bloggrape-innlegg. Creds. 

Hei

Hei, Henrik er min venn, han er kul

Fotograf Silje Markussen Dale

Designredigering

Jeg er rett og slett drittlei av at bloggen min er så utrolig bred. Det er nesten umulig å kunne se hele bildet på skjærmen fordi alt er så svært. Jeg har lenge vurdert å sette 800px i bredde i stedet for 900px, som jeg har nå. Problemet er at jeg har lastet opp bildene mine i 900px tidligere, og hver gang noen ser i arkivet vil de kunne se bare halve bilder. Jeg burde virkelig ha gjort dette tidligere, men det er bedre sent enn aldri. 

Det er mye mer som må gjøres med designet nå som jeg har gjort bloggen litt smalere, men før jeg gjør så fryktelig mye mer vil jeg gjerne vite hva dere synes om denne endringen. Bredere eller smalere? 
wow, det første bildet i 800px liksom!!!

2012 #1

Januar


Gjengen feiret nyttåraften hjemme hos oss i fjor. Det er egentlig den jeg husker best fra hele den måneden. Husker jeg hadde store forhåpninger til 2012. Det gikk jo egentlig langt over forventningene mine! 

Februar:

Jeg eeeelsket fototimene på skolen. Det var så digg å tilbringe tid nede i fotostudioet på skolen. De timene gjorde at jeg ikke fikk hjerteinnfarkt av stress på grunn av alle prøvene og innleveringene rett før eksamenstiden. Savner å ha slike timer på vidregående også. Åh, spaniaturen med spanskklassen! Den turen har toppen alt jeg har vært med på hittil. Har serriøst aldri vært med på et så morsomt, interessant, kosli og lærerikt opphold noen gang. Vi bodde på dét fine pensjonatet med eget basseng, diger frukthage der vi fikk spise så mye vi ville og utsikt til sjøen. Vi ble kjent med en hel spansk klasse, gikk opp på et stupbratt fjell for å komme opp til en borg ( Jeg holdt serriøst på å pisse på meg av redsel), var på karneval og mye, mye mer. Jeg skal tilbake til Aguilas senere en gang. Uten tvil! 

Mars

Vi var på Haugsdalen skisenter med ungdomsskolen. Disse skidagene er noe av det beste jeg kommer til å huske fra ungdomsskolen, uten tvil. Alle sammen var samlet for å stå på ski og grille. Været var også helt perfekt. Det kunne ikke bli bedre! 

April


Det begynte å snø utrolig mye i April i fjor. Jeg og Ragnhild hadde planer om å ta julekortbilder til den kommende julen, men de ble aldri brukt da... skuffende egentlig. Det var er julestemning i April enn det var i jula. 

Mai

17. mai. Kan ikke unngå å neve det. 

Haha, vi hadde bytur med klassen, og jeg ler fortsatt til jeg nesten besvimer av det lille uhellet til Erlend og Sondre. 

Jeg og Erlend var på dugnad i Heimtun. Det var koslig egentlig, sett bort i fra at vi åtte skrape av alle tyggiser fra stoler og bord. ''Gøy på landet''-tvteamet kom til bygda. Jeg og mine venner stilte gledelig opp som statister. De hadde også arrangert et pop-up party for oss, men etter de hadde filmet i ca. en halvtime stakk de av. Så det ble vi som måtte rydde opp alt. Skuffende. 

Seiletreningene begynte på igjen i april, og jeg var sjeleglad. Elsker den sporten der! 

JuniBytur med FYSAK-gjengen. Vi spilte paintball, fighta' med slike digre q-tips, sumo-bryting osv. Det var så sinnsykt morsomt! Senere på kvelden dro vi til langsand hvor vi sov over. 


Etter eksamen var det ganske så chill på skolen. Vi gjorde absolutt ingenting, vi måtte bare være på skolen. Hadde skoledagen vært sånn til vanlig hadde jeg gledelig stått opp halv syv hver dag. 

Skoleavsluttnignen med verdens beste ungdomsskoleklasse ♥ Har så mange fantastiske minner med dem!

Så begynte sommerferien. Jeg har funnet på så mye forskjellig sprell denne sommeren! Og jeg har ikke tellingen på hvor mange båtturer jeg og mine venner har vært på. Det har vært en helt fantastisk sommer. 

Bildene fra resten av 2012 kommer i et senere innlegg. 

Memories

Savner sommeren så mye nå at jeg snart begynner å grine :)

This Christmas

Det er så digg å feire julafen sammen med venner og ikke bare slekt og familie. Julen i år skulle egentlig feires på hytta sammen med Silje og hennes familie, men siden den er under oppussing, ble den like gjerne feiret hjemme. Heldigvis kunne Silje og Co. komme og feire med oss likevel. Det var serriøst en av de beste julaftene ever! Maten var herlig! Gavene var herlige! Alt var herlig! Jeg fikk forresten vinterjakken som jeg hadde ønsket meg. Jeg har herved oppnådd nirvana. 


Jeg og søsters på lillejulaften.

Hallaaaa


Bare noen av de siste bildene jeg har fått fra en av photoshootene i det siste. Fotograf Tina Hårklau

Nå har jeg gjort et lite forsøk på å komme tilbake. Hvor lenge det vil vare, får vi se på. Jeg skal prøve å blogge litt mer framover nå uansett.Jeg har mye bedre tid nå som jeg ikke jobber så mye og er ferdig med tentamene før jul. Digg, digg, digg!

Mimring

Jeg hadde verdens beste sommer i år!

stay weird

Titanic-ish


Fotograf: Heidi Jensen
Stylist: Kristine
Bildene er tatt for noen uker siden.  

Fyfader, det var iskaldt å ta disse bildene. Jeg sto på dekket  på ferga i en time i den kjolen. Brr!

Long time no see
Jeg har aldri hatt en så fullbooket timeplan som nå for tiden. I det siste har jeg vært på jobb nesten hver eneste dag, og hvis ikke har jeg vært på swingkurs eller foto-oppdrag. Jeg føler meg helt utkjørt når jeg kommer hjem. Jeg kjenner også på følelsen av å ikke strekke til. Jeg tar på meg alt for mye oppdrag enn det jeg egentlig har tid til, og jeg har vært ute i siste liten angående skole også. 

Heldigvis har jeg fått lettet litt på skuldrene nå. Jeg har fått gjort unna store prøver og framføringer som har tynget på skuldrene i det siste, og nå føler jeg meg 1000 kg lettere. Før var jeg veldig flink til å få gjort unna skolearbeid så tidlig som mulig, og jeg har satt meg et mål om å greie det samme nå også. 

Akkurat i dag fikk jeg fri fra jobb. Butikken er under oppussing, og siden håndverkere styrer på, og det er lite å gjøre med det akkurat nå, drar jeg like gjerne hjem. Så nå tar jeg meg tid til å gi dere en liten oppdatering på hvordan ting står til akkurat nå, før jeg fortsetter med naturfagleksene. Hvordan står det til med dere?

Jobbuke

Det har vært ei ganske intens uke. Begynte å jobbe på den lokale skobutikken på tirsdag, og siden da har jeg jobbet hver eneste dag. Nå tror jeg at jeg tar meg en velfortjent powernap. S n a k k e s!
Studiobilder


ST-life

  • Det har ikke vært en eneste dag de siste ukene hvor jeg ikke har gjort lekser.
  • Jeg har det sykt gøy på skolen når vi har fri fra timene. Mattetimene er også sykt morsomme forresten.
  • Jeg har fått meg jobb på Eurosko i Rissa.
  • I dag ble jeg angrepet av Erlend og Aksel og de kastet vann på meg og tegnet på meg med penn i ansiktet.
  • I går var jeg på photoshoot igjen. Like gøy hver gang.


Les bloggen til Håkon her.

Jonas og HenrikRutinert


Dette gjør jeg alltid når jeg kommer hjem fra skolen: Lager meg varmt vann med sitron og sukker i. Før brukte jeg å drikke te, men er egentlig ikke så veldig glad i det. Jeg drakk det mest fordi jeg ikke greier å konsentrere meg om leksene hvis jeg ikke har noe varmt å drikke av, eller noe godt å spise på. Jeg prøver så godt jeg kan med å holde meg unna den der spisingen, og da jeg fant ut hvor utrolig godt det er å drikke sitronvann ble jeg helt hekta.

Uansett, jeg har ikke bare drukket sitronvann og gjort leksene i dag. Jeg har også løpt meg en tur. Jeg har faktisk begynt å gjøre det litt oftere i det siste. Stolt!

Sepiamandag
Det er mandag!!! Det betyr at jeg har hatt en utrolig rolig skoledag. Jeg har jo nesten halve dagen fri. Digg, digg, digg! Dessuten har vi to timer matte og to timer naturfag i dag. Herregud, jeg føler meg så sær som elsker å ha de fagene der. Liker mattetimene kanskje mest fordi de er så koselige, og jeg ler sykt mye der. Naturfag liker jeg mest pga. at faget interesser meg mye. Dagen i dag blir brukt til å drikke te, gjøre geografioppaven min ferdig og kanskje trene litt. Takk gud for at mandager er rolige.

Tidenes høstferie

Jeg fryktet at jeg bare skulle få to dager høstferie i år, ettersom jeg begynte på vidregående i høst, men slik ble det ikke. Det er jeg vanvittig glad for akkurat nå, fordi denne høstferien har vært helt konge!

Jeg tilbrakte den første helga på Oppdal, der det blant annet var tivoli. Hvordan kan man unngå deeeet??? På mandagskvelden fikk jeg besøk av Raggen, Jonas og Henrik, noe som resulterte i et veldig saklig gjesteinnlegg fra gutta boys. Vi mekket oss også nattmat, altså tacokjøttboller og pasta, som forresten var himmelske. På tirsdag dro jeg og en jentegjeng bestående av Raggen, SIlje og Kættis. Vi spiste to gourmemiddager på hytta. Serriøst, tror aldri jeg har spist så god mat på lenge! Etter hytteturen har det også blitt en god del vennekvelder. Jeg kan blant annet nevne ''peiskvelden'' min. Jeg fyrte egentlig ikke opp i peisen, og derfor ble det egentlig kun en vanlig vennekveld med reker og snacks. Det har vært en digg høstferie!


♥♥♥

Høstferie-update

ragnhildre.blogg.no

Jeg har ikke blitt sittende hjemme alene en eneste kveld denne høstferien. Jeg har vært på Oppdal, vært på hytta, vært hjemme hos venner og invitert venner hjem til meg. Det er sinnsykt trist at høstferien snart er ferdig. Jeg har hatt det så utrolig gøy! Håper dere har hatt en like bra høstferie som jeg har hatt.

09.10.2012

Walla! Henrik og Jonas her! I dag har vi vært på banen og spilt fotball sammen med Alex og Oskar. Etterpå dro vi hjem til Henrik, og spiste taco som de über stygge søskenene til Henrik og spilte FIFA13. Henrik vant kampen! ♥♥♥

Når klokken nærmet seg 6, gikk turen ned til REMA 1000, der møtte vi to rare jenter. De kidnappet oss, og dro oss med ut til et øde sted. I ettertid har vi funnet ut at det heter Nøst. Det har seg slik at Mette og Raggen nok hadde overvurdert sin egen styrke. Etter hvert tok vi kontroll over Mette's place. Vi så en film, og spiste kjøttboller og pasta. 

Vi vil også benytte denne muligheten til å hedre Mette for den gode vennen hun er. Hun er virkelig ikke så værst! Se på denne herlige trioen! ♥

SRaggen, my best friend

Også kjent som Raggen Klissi, Slitza, Rashan, fotografen og Ragnhild.

Hvor mange er det egentlig som har hatt den samme bestevennen gjennom hele livet? Jeg vet av så utrolig mange som har byttet bestevenner flere ganger gjennom ungdomstiden. Jeg og Raggen derimot, har vært nære hele tiden. Vi har egentlig ganske god flaks med tanke på at vi kunne bodd på helt forskjellige steder, hatt helt forskjellige interesser, snakket forskjellig språk osv. Men vi er altså så heldige at vi begge er oppvokst i Rissa, vi interesserer oss stort sett for det samme og har de samme meningene, vi forstår hverandre bedre enn noen andre. Det føles litt sært å si det, men det føles liksom litt som om det var meningen at vi skulle være bestevenner.

Hva skulle jeg egentlig gjort uten Raggen? Hver gang jeg blir alene er hun der. Hver gang jeg kjeder meg er hun der. Hver gang jeg trenger noen å prate med er hun der mer enn noen andre. Jeg tenker også på hvor ensom jeg kunne ha vært om jeg ikke hadde henne. Jeg skal nok nevne at jeg også har mange flere gode venner, ja til og med flere bestevenner, men jeg står ekstra nært Ragnhild. Vi har gjort utrolig mye rart sammen som vi nå kan le av i ettertid. Jeg kan kødde og tulle så mye med Raggen uten at det gjør så mye. Jeg kan blant annet nevne da jeg satte fast foten min i håret hennes, eller når jeg surrer henne inn i skjerf, ødelegger håfrisyren osv. Jeg kan nesten skrive en hel bok om ting vi har gjort sammen. Jeg kunne forresten skrevet dette innlegget i flere dager også, men jeg slutter av med å si at jeg er utrolig stolt over å få lov til å være hennes bestevenn. Ubeskrivelig stolt!


Jeg avslutter med et litt utradisjonelt bestevennbilde. Glad i deg ♥

Hvis menneskets hjerne var så enkel at vi kunne forstå den, da ville vi vært så dumme at vi ikke forstod den likevel.

-Sofies Verden, Jostein Gaarder
Jeg er visst i mitt lille poetiske hjørne i dag gitt.
Fotografen Raggen som har tatt bildene ♥

Update

Denne uka har gått så sinnsykt fort. Jeg har hatt utrolig mye å gjøre i det siste. Uten å nevne alt som har med skole å gjøre har jeg måttet konsentrere meg litt om noen EF-papirer. Jeg har fått en haug med skjemaer som har blitt fyllt ut. Dette har egentlig vært ganske stress siden jeg har vært i syden en uke også, men det må til hvis jeg skal komme meg på high school i USA neste år. Turn begynte på i går, og jeg har merket hvor mye jeg har savnet det. På onsdag var jeg på seiletrening, og da lærte jeg utrolig mye i forhold til andre treninger. Blant annet litt om vendiger med gennaker. (Regner egentlig ikke med at noen i det hele tatt har peiling på hva jeg snakker om her.) På søndag er det også klubbmesterskap, og selv om jeg overhodet ikke forventer noen førsteplass, eller palleplass for den del, synes jeg at det er sinnsykt gøy å seile. Jeg skal være med uansett! 

Mye av tiden framover går også litt til teater. Jeg er ikke skuespiller på teater denne gangen, men skal sminke barna som er med. Det er teaterstykket ''jungelboken'' som er satt opp, så det går mye til til å sminke aper osv. Men det er sinnsykt gøy, og jeg digger å bruke tiden på det. Det er det jeg har drevet med i det siste!
måndagskjærleik

Jeg er ferdig med første skoledag etter sydenturen, og jeg hadde faktisk ikke så mye å ta igjen som jeg trodde. Matteleksa til neste mandag gjorde jeg ferdig i går kveld, jeg har engelskpresantasjon på fredag og så må jeg lære meg hva suksesjon er. Noen som har en god forklaring? Anyways, det var egentlig litt godt å komme tilbake og brife litt med brunfargen, som blir svakere og svakere for hver dag som kommer dessverre. Jeg synes egentlig at det er veldig rart at jeg kan bli brun i huden ettersom jeg er rødhåret. Det strider liksom litt imot naturlovene. Snakk om å være heldig da! 

Så nå har jeg delt mine små mandagstanker med dere. Jeg har forresten noe annet og fortelle dere også, men det skal jeg ta i et eget innlegg, siden jeg vet det er noen som er litt ekstra interessert i akkurat dette. Ha en fin mandagsettermiddag, my friends. 
Bildene tatt av Raggen

''Vår egen stamme'' og ''mottaket''

Det blir utrolig rart å ikke skulle ha teaterforestillinger kveldene framover nå. Hver eneste kveld/formiddag denne uka har jeg hatt forestilling. Jeg har egentlig ikke holdt på med dette stykket særlig lenge. Vi hadde kun fem øvinger før premieren, og det er takket være at mange av oss har vært med på dette stykket tidligere pluss at de profesjonelle har vært utrolig flinke. Likevel var ikke stykket helt det samme i år siden det på en måte er to stykker i ett. ''Mottaket'' er en helt ny monolog. Jeg synes det er utrolig godt gjort at vi fikk det til så bra som vi gjorde.

Vi fikk også mange gode tilbakemeldinger fra publikum, og det er jo utrolig gøy. Hvis dere så på midtnytt for litt mer enn en uke siden kunne dere også se meg der. Jeg har ikke sett det selv enda, men vet ikke om jeg vil heller. Jeg hater å se meg selv spille teater.


Oppvarming

avslutningsmiddag

Jeg kommer til å savne denne gjengen litt ♥

Perfectly imperfectDet er Ragnhild som står for fotograferingen. Den snuppa er så flink ♥

Hytteprat

Vi pusser opp hytta akkurat nå, og jeg vil tilbake for å se! Jeg så litt forandringer siden sist jeg var der, men det er gjort utrolig mye etter det. Det er ingen moderne hytte, og det skal den ikke bli heller. Den er jo oppi fjellet. Dessuten liker jeg at den skal være litt ''gammel'' hvis dere skjønner hva jeg mener. Da er det så mye koseligere å dra dit for å være i påska osv. Jeg kan virkelig ikke vente til jeg får se den!

No mkpT-town

I dag har jeg tatt turen til Trondheim for å shoppe. Egentlig skulle vi bare kjøpe nødvendige ting denne gangen, men selfølgelig ble det ikke slik. Det ble noen ekstrakjøp på meg ihvertfall. Ellers spiste jeg et godt sushimåltid på saldo. Kort fortalt. 


Søstersen og sushi ♥

Blogg, bloggere og lesertall

Hvorfor blogger ungdommer egentlig? Vi sier at vi blogger for at vennene våre skal vite hva vi holder på med, dele bildene våre, dele outfits, dele alt. Likevel har alle innerst inne et håp om å se sin egen bloggadresse på topplista. Noen legger ikke skjul på det, andre gjør det, men stort sett alle vil dit. Jeg tror nøkkelordet for å komme dit er særpreg. Du må ha en spesiell blogg som skiller seg ut fra alle andre blogger, men det er likevel ikke så enkelt. For hvordan kan du ha særpreg hvis alle sammen forventer at du skal ha samme design, samme innhold i bloggen, samme utseende, samme fotoapparat som toppbloggerne? Hvor ofte er det egentlig at jeg støter på en blogg med noe eget som skiller seg ut? Sjeldnere og sjeldnere. Det er kanskje på tide å innse at topplista er for blondiner og perfekte brunetter med extentions og silikonpupper, unge mødre og paradise hotel-deltakere.

I det siste har det også dukket opp eksempler på hvor desperate enkelte kan være etter høyt lesertall. Å kjøpe seg nett-trafikk er å dra det litt langt, ihvertfall etter min mening. Hvordan kan du være fornøyd med lesertallet ditt når mesteparten ikke en gang er interesserte i det du skriver? Det er praktisk talt lovlig, men hva er egentlig poenget? Det ikke har ingen ting å si for meg om halve topplista har hatt falske lesere, men jeg vil ihvertfall ha ærlige lesere som faktisk er interesserte i det jeg skriver. 

Hvorfor skal jeg egentlig drømme om å komme på topplista når jeg ikke vil at klassekameratene mine, lærerne mine og mamma skal lese bloggen min en gang? Jeg tenker på hva de synes om det jeg skriver. Synes de at jeg skriver rart? Tar jeg dårlige bilder? Jeg merker jo også selv hvordan jeg analyserer andre blogger jeg besøker. Selvfølgelig er det veldig hyggelig at de og andre der ute tar turen innom bloggen min en gang i blant, men det får meg til å innse at det ikke bare er tallene på statistikken som leser bloggen min. Det er faktisk mennesker som leser den, og de analyserer hver eneste ting jeg skriver og legger ut. Jeg satt hjemme for bare noen uker siden og var småskuffet over statistikken som viste mellom 20 og 40 hver dag. Nå sitter jeg og tenker over at det er mellom 20 og 40 stykker av dere som sitter og analyserer bloggen, og det er jo egentlig ganske mange!

Hvorfor kan vi ikke bare være fornøyde med de leserne vi har og drite i topplista? 


Jeg er ihverfall fornøyd! Forresten: Uten snakkingen med Silje for en stund siden, har jeg aldri kommet på å skrive et slikt innlegg. Thankyousnupp♥

My best friend and mesushikveld

Det er så lenge siden jeg har spist ordentlig sushi, så det var jammen meg på tide at jeg nå fikk spist det hjemmelaget. Det er nok ikke jeg som er sushikokken. Det er selvsagt er det søsteren min. Den var ihvertfall sykt god. Namnam ♥


Det ser jo så pent ut også!

Den norske sommerenTorden og lyn. Fossregn. Stekende sol. Vindstille. Vind. Overskyet. Lett regn. Varmt. Kaldt. Vi opplevde stort sett alle værtyper, bortsett fra ekstreme greier selvfølgelig, da jeg og Silje dro på båttur i går. Vi trodde det var sol, men vi rakk ikke å starte motoren på båten en gang før vi hørte torden. Etterhvert begynte det å fossregne. Vi lå til kai, og søkte ly på bensinstasjonen helt til sola dukket opp igjen. Det var nok en fantastisk sommerdag, til tross for det merkelige været.

hjerte


fjårtiiiz

Watch out, bitches.... 

God morgen forresten!

spontan båttur

Jeg, Maja, Andrea, Ragnhild og Henrik skulle i utgangspunktet bare bade rett nedenfor huset i dag tidlig, men det endte med at vi bestemte oss for å ta en spontan båttur. Med fem personer om bord gikk det ganske treigt, men med sol, mye latter og varmt vann kunne det umulig bli en dårlig tur. På leira stakk vi innom Andrea, møtte på Sturla med sin mini-båt og spiste melon. Senere badet vi, helt til det begynte å regne, og vi kjørte hjem igjen.

I mine øyne har denne dagen vært perfekt. Det er slike dager jeg kommer til å huske som sommeren 2012. Åh, gleder meg til det som kommer til å skje fremover. 


Andrea å Maja, med hotte minivester

Vannet var forresten sykt varmt med tanke på at det ikke har vært så varmt i været de siste dagene. heeeeerliiig ♥♥♥

Days went by

Herregud, de siste dagene har gått utrolig fort. Jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden litt, bare slik at jeg virkelig kan få muligheten til å nyte å være i den klassen jeg er i. Eksamen og alle disse stresse-dagene får meg rett og slett til å glemme hvor fantastisk heldig jeg er som får være rundt så mange mennesker som får meg til å le uansett, så mange mennesker som kan gjøre meg utrolig sinna iblant (men som jeg egentlig setter utrolig stor pris på) , så mange mennesker som får meg til å føle meg bra, selv om jeg ikke utgangspunket hadde det helt dritt. I morgen er det avslutning, og jeg kommer til å grine meg ihjel. Jeg kommer ikke til å legge skjul på det heller. 

I går fikk jeg virkelig tid til å nyte å være med klassen min. Vi hadde idrettsdag, der vi først skulle springe stafett. 10A (♥) mot alle de andre klassene på ungdomskolen. Vi kom på andreplass, noe som er helt greit. Vi slo i alle fall B-klassen. Senere ble det litt forskjellige aktiviteter som fotball, frisbee, volleyball osv. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan det andre gikk. Jeg bryr meg kanskje ikke så hardt om vi vant eller tapte. Hvorfor var jeg ikke slik de tidligere årene? Jeg ble jo sur hvis vi tapte. Selv om konkurranseinstinktet ikke slo til i selve konkurransen, var den til stede da 10. klasse skulle spille fotball mot lærerne. Egentlig tenkte jeg vel at jeg skulle delta på fotballkampen jeg også, men da jeg så at lærerne faktisk var en smule flink, tenkte jeg ikke at jeg skulle ødelegge for klassen. Jeg bør virkelig ikke være førsteprioritets-spiller når det virkelig gjelder. Så i stedet ble jeg sittende på sidelinja å rope som en gal. 

Idrettsdag er ikke det eneste jeg har drevet på med i det siste. Jeg har gjort mye, som jeg ikke har nevnt på bloggen en gang. Jeg har vært på FYSAK-tur. Først på paintball osv. og senere dro vi til Langsand for å sove over der. I helga har jeg vært på en liten fotballkveld (Ja, du leste riktig) og  jeg har prøvd fifa. Spør heller Jonas og Henrik om hvordan det gikk. Jeg har også feiret familiebursdag og vært på hyttetur med verdens beste elevråd. Jeg kommer til å blogge om turen så straks Ragnhild sender meg bilder. I går var det idrettsdag, og jeg var på ''på grensen til allsang'' en liten allsang/ konsert i en låve i lille Rissa. 

 

FYSAK-avslutning

I år har jeg og flere på ungdomsskolen blitt plukket ut for å prøve å få de yngre barna med på fysisk aktivitet i friminuttene. Som belønning for dette fikk vi være med på et opplegg som blir en opplevelse for livet, ihvertfall for meg. Opplegget var hemmelig helt til vi faktisk kom til Lade i Trondheim. Vi skulle være med på femkamp med forskjellige aktiviteter. Først ble det bueskyting, gladiatorfight og senere bryting i sumo-bryterdrakt. Jeg har aldri ledd så mye som da jeg og vennene mine kavet oss rundt i de draktene. Jeg har aldri sett mer tåpelig ut. Vi skulle også spille fotball i de draktene, og det sier seg selv at det ikke var lett. 

Til slutt ble det paintball, og jeg var ærlig talt pissredd før jeg skulle gå inn. Jeg hadde pakket på meg flere gensre og jakker før jeg gikk inn, men det sto verre til med føttene. Jeg hadde kun på meg en joggetights, og så ikke akkurat lyst på å bli truffet med ei silikonkule i rasende fart. I begynnelsen av kampen ble jeg stående bak et hinder og sikte på det andre laget fra lang avstand, men jeg innså etterhvert hvor pysete jeg var, spesielt da Håkon løp skrikende forbi: ''Go, go, go!'', og var tydelig inspirert av en eller annen krigsfilm. Jeg beveget meg lenger fram og nærmet meg basen til det andre laget, og det var langt fra like skummelt som jeg så for meg at det skulle bli. Det var dritgøy! Jeg skal tilbake dit for å bli med på paintball igjen, om jeg tørr da. Vi dro tilbake på den rette siden av fjorden om kvelden, og det ble grilling og overnatting på Langsand. Kos!


Team yellow, hello!

gladiatorfight! 


Sturla and the sisters

dominoo

Klar for paintball-fight!

 

ferdig!

Det kan virkelig ikke beskrives hvor godt det er å være ferdig med eksamen. Jeg er mer eller mindre ferdig med hele 10 år grunnskole også. Det er herlig å tenke på. Muntligeksamen gikk forresten mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg fikk 6'er!!!!!!!!! Utrolig! Etter selve eksamen, mens jeg ventet på å få vite karakteren min var jeg kjempeskuffet over meg selv. Lytteprøven min var ikke 100%, var litt usikker på presentasjonen og spørsmålsrunden også, men tror jeg var ganske flink til å skjule det. Jeg var så sjokka da jeg fikk høre at 6'eren var min at jeg begynte å grine. Det kom nok som en reakson på alle nervene som forsvant og lettelsen over at jeg praktisk talt er ferdig med grunnskolen. Statist på ''gøy på landet''

''Gøy på landet''-gjengen har nå kommet til værdens fineste kommune, Rissa. Til høsten vil dere kunne se bydamene som skal reise ut hit på landet for å treffe ungkarene i bygda. Jeg ble oppringt rett etter skolen for å ta med meg noen venner og stille opp som statist på ''gøy på landet''. Jeg visste ikke så mye om hva jeg skulle gjøre akkurat da, men det viste seg at vi skulle sitte i en buss og ''spille'' bydamene. Vi gjorde ikke så mye. Filmklippene ble tatt utenifra, og det skulle bare se ut som om det var noen i bussen. Det ble tatt videoer da vi kjørte på forskjellige steder i Rissa. Dette gjorde vi altså mens bydamene var på date med noen av Rissas ungkarer. Det var langt fra kjedelig, og jeg gleder meg til jeg kan se dette på tv'n, peke på en mørk skygge fremst i bussen og si: -Det var meg! Ellers fikk vi ganske mye oppmerksomhet av forbikjørende da vi rånte ''gøy på landet''-bussen. Haha, det var gøy!

Dagens autfaitstatister :))))))

Anne spanderte is etter en fantastisk innsats som statist.
This week

Mandag: Klassetur til Trondheim
Vi dro til byen for å besøke adresseavisa og for se musikal på Trøndelag teater. På adresseavisa fikk vi prøvd oss som journalister i mini-Trondheim som var bygd inne i lokalet. På kvelden ble det Hair-musikal. Det var en kjempebra forestilling, men høydepunktet kom da en gammel teater-kjenning, Hans Petter, kjente meg igjen blant publikum og dro meg med ut på senen på det siste nummeret. Jeg var egentlig mest glad for å se Hans Petter igjen, men det var også sykt kult å danse på senen foran alle sammen også! 


Æ syns du e deili, ja ♥

Mette, journalisten i mini-Trondheim


Lasagne på jordbærpikene ♥

Tirsdag: Info om eksamen
På tirdag fikk vi i klassen vite hva vi skulle ha på skriftligeksamen og prøvemuntlig. Det ble engelsk på begge for meg, noe jeg synes jeg var ganske heldig med.

Onsdag: Frivillig skole
Vi kunne selv velge om vi skulle møte opp på skolen denne dagen for å forberede oss til prøvemuntlig. Jeg møtte faktisk opp på skolen fra 9 til 3, på grunn av at hvis jeg hadde blitt sittende hjemme, hadde jeg ikke gjort en dritt. 

Torsdag: 17. mai
Jeg hadde en fin 17. mai selv om det regnet ganske mye. Den kunne selvfølgelig ha blitt bedre om været hadde vært med passende. Det ble heller ingen is-rekord i år, men det var uansett gøy å farte med venner, gå i tog og spise middag med de beste. Kort fortalt.

Fredag: ...
Det skjedde egentlig ikke så mye, bortsett fra at jeg jogget en tur.

Lørdag/ I dag:
Jeg dro for å møte Silje. Det er alltid koselig! 

Morgendagen:
Jeg skal løpe Botn Rundt, som er et årlig løp i Rissa, den lille bygda mi. Jeg tror jeg får 10-årsmedaljen i år. Haha, rart å tenke på at jeg har løpt/syklet en og en halv mil hver eneste år siden jeg begynte i 1. klasse. Siden jeg skal løpe i morgen, er det vel kanskje på tide å ta kvelden. Jeg vil helst ikke gå glipp av det 10. året mitt rundt Botn. 

Bildene fra pastell-shooten

Jeg har ventet så lenge på disse bildene. Det har nesten ikke vært en eneste dag der jeg ikke har sjekket e-posten for å se om bildene har kommet, og i dag kom de. Jeg hadde store forventninger til at disse bildene skulle gjøre meg ekstremt fornøyd, og det gjorde de også, til tross for at jeg ikke er fan av høy, stram hestehale. Gosh, jeg elsker disse bildene. En stor takk til Benedicte (fotografen), assistentene hennes og Edel, som er medellen som jeg tok bilder med. 
Nydelige Edel.
Ahh, jeg er så fornøyd ♥

fashionshoot med pasteller

I dag sto jeg opp klokken 8:00 nettopp fordi jeg skulle være i byen til klokken ti for å styles til photoshoot. Det var en ganske enkel og grei styling egentlig, men så var det jo fashion-shoot, og da er det vel egentlig klærne som skulle vektlegges mest. Klærne var ihvertfall råkule! Bildene ble tatt i hornemannsbygningen mer sjarmerende, gamle møbler og vegger, og klærne var i fantastiske pasteller. Jeg kan ikke vente til jeg får bildene på mail! Gosh!


♥♥♥

20-tallsinspirert photoshootJeg har vært på nok en herlig photoshoot med fotograf Kari-Anne Toth og stylist Helene Sørloth. Jeg var hos Helene da jeg ordnet håret og sminken, og da vi skulle kjøre til Kari-Anne for å ta bildene fikk jeg mange rare blikk. Kanskje ikke så rart med tanke på at håret noen ganger kunne minne om en ufo, eller et kråkerede. Likevel elsket jeg stylingen. Helene er så sinnsykt flink! Kari-Anne Toth er også helt konge til å fotografere! Jeg tror dette må ha vært den beste photoshooten jeg har vært på hittil. 

Shoot

Jeg har fått resten av bildene som jeg tok hos Kari-Anne Toth. Stylingen er av Helene Sørloth.
 

Photoshoot hos Kari-Anne Toth

Jeg har nettopp vært på photoshoot til fotograf Kari-Anne Toth, og jeg har blitt stylet av Helene Sørloth. Det skulle være 40/50-talls photshott med en litt tøff vri. Jeg må si at jeg elsket sminken, håret og klærne. Jeg har bare sett ett ferdig bilde enda, men så langt er jeg veldig fornøyd!

 

Photoshoot på norsk fotofagskole

Fotograf Silje M Dale


I Harry Potter-verdenen

I dag da jeg lette rundt i kjelleren fant jeg den første Harry Potter boka, Harry Potter og de vises stein, nedstøvet i kjelleren. Som den Harry Potter-gale personen jeg er, greide jeg selvfølgelig ikke å vente med å lese den. Jeg leser egentlig ikke så fryktelig mange bøker, men i det siste har jeg lest litt. Riktig nok har jeg måttet lese på grunn av en norskoppgave, men jeg tror jeg har begynt å like det litt. Nå for tiden befinner jeg meg på en togstasjon og leter etter plattform ni og tre kvart sammen med Harry Potter, så jeg kan ikke blogge mer.


Og her bor jeg.


Litt av en dag....

Jeg har sett for meg mange ting, men aldri at jeg skulle bli vitne til et selvmord. Vi skulle egentlig bare ta en kjapp og enkel reise til Nederland. Mange vil nok si at det som skjedde var veldig dramatisk, men det har liksom ikke gått helt opp for meg enda, og hver gang jeg skal snakke om det blir det egentlig bare komisk. Jeg tror jeg er i sjokktilstand.

Etter en ganske så slitsom reise med fly og masse forsinkelser skulle vi sette oss på ett tog og kjøre rett til Rotterdam der pappa bor akkurat for øyeblikket. Vi hadde bare kjørt i 5 til 10 minutter før vi hørte ett ganske stort smell, og noen mindre smell som fulgte etter. Vi trodde først at toget hadde kjørt på en diger stein, og at det var noen mindre stener som spratt litt rundt under toget.Toget stoppet etter noen sekunder. Det ble sagt ting over høytaleren, selfølgelig på Nederlandsk så vi skjønte ingenting. Vi sto på samme plass i over en time. Plutselig begynte folk å forflytte seg over til ett annet tog, og vi fulgte bare med mengden. Imens vi gikk fra vogn til vogn, snakket vi litt sammen. Vi spøkte litt om hva som kunne ha skjedd. ''Det var sikkert en elg, de er jo ikke vant til slike i Nederland''. 

Etter vi hadde stått en stund i ett nytt tog i  røyklukt, marihuanalukt og alt som måtte være begynte onkel å snakke med en Nederlandsk mann. Han fortalte at det hadde vært noen som hadde kastet seg utenfor toget. Jeg greide liksom ikke å skjønne alvoret i det, og det gjør jeg egentlig ikke nå heller. Det virker så uvirkelig. Vi spøkte  og laget vitser om det som nettopp hadde skjedd. Det er egentlig ganske dumt når jeg tenker meg om. Noen sa ''Parts hanging'', og jeg husker vi lo av det. 

Det toget som vi hadde forflyttet oss til gikk tilbake til flyplassen, og da fikk vi se ting. Ting som jeg egentlig angrer på å ha sett. Jeg fikk se kjøtt-biter og blod. En god del blod faktisk, men blod har jeg sett før. Det som gjorde mest inntrykk var de små kjøttbitene som hadde blitt slengt utover. Jeg så heldigvis ikke så mye som de andre i familien. De fikk se en opprevet bukse, sko, nøkler, hår og mer blod og kjøtt. Heldigvis hadde de dekt til det verste. Jeg fikk heldigvis aldri se hele kroppsdeler, og jeg takker Gud for det. 

Mest sannsynelig hadde det vært selvmord, og jeg har ingen sympati for personen som gjorde det. Ja, det er fælt å si det, men jeg synes selvmord er så egoistisk. Ja, du gjør det meget enkelt og greit for deg selv, men du ødelegger for så mange andre. Tenk på lokomotivføreren. Stakkars mann. Han kommer kanskje til å slite med samvittigheten resten av livet. Tenk på personer som står denne mannen nær, tenk på alle de mindre barna som kanskje sitter igjen med noen fæle bilder i hodet og man kan heller ikke la være å tenke på de som må arbeide for å rydde bort dette.

Det betyr kanskje ikke så mye akkurat nå, men for å nevne det: Vi skulle komme hjem til lunsjtider, men vi kom ikke hjem før kveldstid. Vi spiste mat på flyet fra Værnes til Gardemoen klokka 06.45, og det ble ikke annen mat før rundt 18-tiden om jeg ikke tar helt feil. 

Det ble heldigvis mye bedre for meg da vi kom til leiligheten til pappa. Det er rart hvor lett det er å glemme noe for en liten stund.

Egentlig ville jeg ikke poste dette innlegget på bloggen, men siden jeg har problemer om å snakke seriøst med dette om andre, var det egentlig like greit. Det var veldig godt å få dele tankene om dette, og om du måtte ha spørsmål, så ikke vær redd for å spørre. Jeg svarer ☺

By Kari-Anne Toth

Jeg har vært hos fotograf Kari-Anne Toth for å ta bilder. Håper dere liker dem. 


Søndag

Det er søndagskveld og jeg utgir meg for å være sunnere enn jeg egentlig er. I morgen er det skrivedag i norsk, og etter skolen er det revyøving fra tre til åtte. Jeg kjenner dette kommer til å bli en travel uke. More photos from Kari-Anne Toth

Jeg fikk tilsendt flere bilder fra da jeg tok bilder hos fotograf sammen med vennegjengen. Wanna take a look?Hva synes du om bildene?

BFF's på fotografering


 ♥Håkons outfit

T-skjorte fra session, Bukse fra Carlings, Sokker fra addidas, Sko fra Swag, Hårvoks: Renati, Tannkrem fra Solidox/Colgate, og barberhøvel fra Shai  (Just look at those legs tho!)

Håper dere liker Håkons outfit. Blir glad for kommentarer. 

Hey bud

 Seiling

Vind, action, fart og spenning ♥ Denne helga var det klubbmesterskap i seileklubben. For min del gikk det ikke så bra i regattaen. Vi seilte ganske bra, men det var en skikkelig dum tabbe som ødela hele konkurransen for min del, men jeg har lært, så da går det sikkert bedre neste gang. Vi som er litt videregående seilere hadde regatta først, så hadde de mindre regatta rett etterpå. Jeg benyttet sjansen til å ta bilder av de som seilte. To søte jenter ville så gjerne at jeg skulle legge ut bildene av dem, og det gjør jeg med glede!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥SkoledagenBildet er tatt litt ut av kontekst. Skoledagen var ikke så ille som det kan se ut som på bildet. Den ble akkurat slik som jeg forventet, og det var godt å starte på igjen.

 

 

Før første skoledag

Jeg har pizzasnurrer i mateska, venner som venter, forventinger til et nytt skoleår og masse, masse motivasjon. Dette går let. Jeg tror foresten jeg tar med kameraet. Hei og hadet.


Off to school! Have a nice Monday!


God morgen!

I dag har jeg fri. Det er nemlig ingen forestilling i dag. Det er godt med fridager også, selv om jeg gjerne kunne tenke meg å være på scenen. Det er heldigvis sol ute, men det blåser forferdelig. Plutselig rister hele huset. Jeg skal bare hilse, og si fra om at jeg er våken. Selv om jeg har vært våken i flere timer.
Folk ved sjøen

Dagens forestilling er vel overstått, og til min store glede fant jeg ut at my Ragnhild satt i tribunene, så hun tok en god del bilder av forestillingen. Den var faktisk hakket bedre enn premiæren, og hvis det fortsetter slik blir den siste forestillingen helt magisk.

Konfirmasjonsfotografering

I går var jeg på konfirmasjonsfotografering, og nå har noen av bildene kommet på fotografens blogg. Fotografen er egentlig sykt flink. Hun heter Kari-Anne Toth. Du kan se bloggen hennes her: 
Jeg ble mest fornøyd med disse to bildene. Jeg kan nesten ikke vente til de siste bildene kommer I posten. Det er seks dager til...

Mini Eifel Tower

Jeg kjøper aldri suvenirer. De støver ned bakerst i skap og skuffer nede i kjelleren, men dette lille Eiffeltårnet måtte bli med meg hjem fra Paris. Det skal få stå på nattbordet mitt sammen med mine andre skatter.


Jentekveld

Det er så koselig å tilbringe kvelder med jentene. Det blir så alt for lite av det til tider. Jeg skulle ønske vi kunne sitte opp til langt ut på natta hver eneste kveld. Det er jo så gøy! Vi var ute og tok bilder til klokken var over 12. Jeg velger å publisere bildene selv om de kanskje ble litt mørke og kornete. De er jo så koselige ♥

 

Lik facebook siden min!

Hei dere! Jeg har laget facbook side for dere som er en smule interresert i bloggen min. Jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne like siden. Lik ''smette. blogg.no'' på facebook HER. Hvis ikke er det bare å søke på ''smette.blogg.no'' på face.

Dessuten hadde jeg blitt veldig glad om du hadde followa meg på bloglovin også. 

bloglovinSunday Morning
Hello! For en herlig morgen det har vært! Jeg har bare nytt det herlige været sammen med denne tassen. Jeg drar på turntrening ganske snart -eller om 20 minutter kanskje. Der skal jeg være i hele to timer for å øve til turnstevnet. Jeg er så spent!  Men nå må jeg gjøre meg klar før jeg drar, snakkes ♥Gulle god

Det var så godt å få Trampe tilbake. Han har den mykeste pelsen i hele verden ♥ Han har blitt feit etter vinteroppholdet hos naboene, men det gjør han bare enda søtere synes jeg. 

Kos ♥ 

Bilde i posten

Jeg fikk konfirmasjonsbilde i posten i dag. Jeg er ganske fornøyd med bildet faktisk. Jeg bruker nesten aldri å bli fornøyd med slike bilder, i alle fall ikke skolebilder. Jeg er ikke så veldig stor fan av å sitte helt stille foran kameraet. Jeg liker egentlig generelt å være foran kamera, men helst ikke helt stille. Da klistrer man på ett smil som ikke er ekte, og det hater jeg.Også selfølgelig: '' Kan vi ta ett tullebilde? Pliiiiiiiiis!''  Haha, jeg elsker denne gjengen her!

Liker du å ta tullebilde?


Konfirmasjonen

For en dag! Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre konfirmasjon. Alt var bare helt topp! Vi møtte opp i kirka 10.30 og gudstjenesta begynte 11.00. Jeg var pissnervøs mens alle andre tok det helt rolig, bortsett fra Eirin da. Hun hyperventlierte rett før vi skulle gå oppover kirkegulvet. Heldigvis ble det ingen scener med fall oppover kirkegulvet for noen av oss.

Det ble litt utradisjonell mat. Vi spiste tapas siden jeg elsker det. Så etter hvert ble litt små-fotografering her og der, gaveåpning, desertspising og masse forskjellige aktiviteter med familien.Jeg vil takke familie og venner for gaver og for å gjøre denne dagen min perfekt ♥

Bilder fra moteshowet

Hei! Det var utrolig spennende og morsomt å gå moteshow. Det er noe jeg absolutt vil gjøre igjen om jeg får sjansen. Jeg var skikkelig nervøs til å begynne med, og jeg synes det var ekkelt å gå den første runden. Jeg gikk foresten for Molly, Rissa sko AS og saxa frisørteam.

Jeg lasta opp bildene i 600 px slik at dere skal kunne se hele bildet samtidig, noe som dere ikke greier om jeg laster de opp i 900 px. Og jeg vet kvaliteten på bildene er litt shaky ;)
After catwalking

Jeg sto opp 7.00 for at jeg skulle møte opp 9.00 hos frisøren som skulle gjøre meg klar til moteshowet. Hun krølla hele høret, og det tok sin tid siden jeg har så utrolig tykt hår. Det var virkelig gøy å gå moteshow. Jeg syntes det var skikkelig ekkelt og skummelt til å begynne med, men det ble utrolig gøy etter hvert, og jeg ville ikke hoppe ut av klærne da vi ble ferdig. De var så søte. Bilder fra catwalken kommer senere.

 

Skitur

Da drar jeg på skitur :) Snakkes senere.Jeup.
Prom

For en kveld. Jeg har danset av meg løsøyenvippene, danset hull i strømpebuksa, danset istykker kjolen og nå er føttene mine ødelagt. Meeen det gjør absolutt ingen ting siden jeg ble kåret til årets Barbie! Det tolkes både negativt og positivt, men jeg velger å se på prisen som en ære uansett. Jeg er jo ihvertfall ikke usynlig! Så ja, jeg hadde en helt fantastisk kveld. Jeg ble kjent med noen nye folk, og koste meg masse.

Nå sitter jeg og Anne hjemme hos Ragnhild, siden vi skal sove her i natt. Vi blir vel ikke våkne så lenge, siden vi alle er helt slått ut.

Rådyr i hagen!
Bloglovin, igjen!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2114993/smette?claim=meaqmkumrdy">Follow my blog with bloglovin</a>

(Grunnet rot med blogglovin')

Men igjen: Det hadde vært utrolig, fantastisk, utenkelig, amazing, nydelig, hyggelig og fint om dere kunne ha fulgt bloggen min. Trykk på follow my blog helt nederst på bloggen!!!

Bloglovin, follow?

Bloggurat

Ikke bry dere så hardt om dette innlegget. Just some blog-stuff.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/c5b6db5a96938243ce5a3e9bda11fbc75485a868

http://bloggurat.net/kart/registrere/11853/trondheim

<div id="NjM2MzQz"><a href="https://activate.bloglovin.com/profile/636343"><img src="https://activate.bloglovin.com/common/images/badge1.png" width="200" height="200"/></a></div>

 

 

Kategorier

Arkiv

2016
Mai
April
Mars
Januar
 
2015
August
 
2014
August
Juli
Juni
Mai
April
Mars
Januar
 
2013
August
Juli
Juni
Mai
April
Mars
Januar
 
2012
♥ Oktober
♥ August
♥ Juli
♥ Juni
♥ Mai
♥ April
♥ Mars
♥ Februar
♥ Januar
 
2011
♥ Oktober
♥ August
♥ Juli
♥ Juni
♥ Mai
♥ April
♥ Mars
♥ Januar
 
2010
♥ Oktober

 


 

 

Follow

Facebook

♥ Instagram: @metterostad

vsco

weheartit

Pinterest

♥ Bloglovin:

bloglovin

 
 

Om bloggen

Hei til deg, og takk for at du klikker deg innom bloggen min! 

Dette er bloggen til Mette Rostad, ei jente på 20 år som bare synes det er gøy å dele bilder og skrive om mine hverdagslige og de små, unike opplevelsene mine. Ja, ihvertfall er de unike for meg. Jeg elsker å reise, gå på tur og oppleve nye ting. Jeg har stor tro på at å stadig lære nye ting gir masse livsglede, og jeg vil tro at bloggen kan gjenspeile noe av dette. 

Denne bloggen har handlet om så mangt. Fra da jeg begynte å blogge på ungdomsskolen var VOE det store forbildet og jeg delte alt mulig rart fra hvem jeg hadde på overnattingsbesøk til hva jeg hadde kjøpt på HM. Spennende. Skoleåret 2013-14 tilbrakte jeg på utveksling til Minnesota, USA. For meg var det et lite vendepunkt i livet mitt der jeg fikk impulser fra andre steder enn lille Rissa, ei lita bygd på utsiden av Trondheim, hvor jeg har vært hele livet. Lysten på å reise å oppleve fikk jeg etter året mitt i USA. Dere kan jo klikke dere innom kategoriene mine her på bloggen om dere vil lese mer. 

Skoleåret 2015-16 dro jeg til selveste Finnmark for å gå på folkehøgskole. Friluftsliv ble noe jeg fikk stor glede av, men mest av alt var det alt det sosiale som gjorde skoleåret til et fantastisk flott og minnerikt år som jeg vil huske for resten av livet.

Nå til høsten begynner jeg på NTNU i Trondheim. Jeg kommer ikke til å blogge veldig mye, men jeg liker å dele mine opplevelser her inne, og det vil nok dukke opp et par innlegg om hybellivet, studiene og andre aktiviteter jeg driver med utenom. Jeg gleder meg til det som kommer og det jeg kan dele med dere framover!