hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

En død ulv i fjæra

Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. Vi var på avsluttningstur i Kåfjord, og planen var å padle tilbake til Alta i løpet av tirsdagen. Vi padlet langs med fjæra og plutselig trodde en i klassen at det lå en død rev i steinura. En rev var det tydeligvis ikke, kanskje en død hund, en huskey? Vi dro kajakkene oppi fjærasteinene og da vi kom enda nærmere var dette en litt for stor hund. Vi hadde tydelige mistanker om at dette måtte være en ulv. 
 
Dette var utrolig trist. Jeg synes norges rovdyr er utrolig flotte, og jeg syntes det er synd at bestandene blir regulert så kraftig ned. Å finne en død ulv var utrolig trist, spesielt her i Finnmark. Det finnes ikke ulvestammer i her, bare et par omstreifere fra Russland og Finnland. Vi ringte SNO, og de kom med båt bare et kvarter etter. De bekreftet at dette helt sikkert var en ulv, og at de hadde sporet den i en måned allerede. 
 
BEqpXHCuTU1
@oytunfolkehogskole
 
Jeg aner ikke hva som kunne ha skjedd med denne ulven, men jeg håper for guds skyld ikke at det er noe kriminellt. Jeg skal ikje sitte her og spekulere på hva som kunne ha skjedd, men hvis dere vil høre mer kan dere lese Altapostens artikkel HER


 

Én kommentar

Iselin Renée

27.04.2016 kl.09:48

Så trist :(

Skriv en ny kommentar