hits
Hjem Om bloggen Kontakt Arkiv Kategorier

Toppturer ved Jøkelfjordeidet


Det er mange muligheter på Øytun. Her tilbyr de ikke bare et folkehøgskoleår, men du kan også ta et halvårskurs i ski og skred. Elevene her har stått på ski i blant annet Alpene og i Canada, og nå er de her i Alta. For anledningen tok de med seg oss som går topptur valgfag på topptur. Det var supert for oss, for da fikk vi mange varierte turmuligheter i forhold når vi bare har en lærer som må ta med seg alle elevene på samme turen. 

Og for en tur det ble! Været var fantastisk, og folka var likedan. Ingen ting er bedre enn godt humør på tur. Det ble to toppturer, en på tirsdag og en på onsdag. På begge dagene gikk vi opp Laslettind-ryggen, men denne gangen sklei vi heldigvis ned en annen vei enn vi kom opp. Jeg har allerede sklidd ned den ryggen to ganger i løpet av dette skoleåret og var klar for litt variasjon, og det ble det. God kjøresnø fikk vi også.

Nå er jeg ferdig med alle fire valgfag på Øytun. Tenk det! Jeg kjenner at året begynner å rundes av, men heldigvis har vi enda igjen langturen, og det gleder jeg meg veldig til. 

Bildet er tatt fra Olderbakfjellet med utsikt over Isfjorden og i horisonten ser dere Øksfjordjøkelen. 
 

Én kommentar

Pernille

09.04.2016 kl.14:46

Der så det utrolig fint ut :)

Skriv en ny kommentar